Hírek

Hamarosan zárul a Szerencsejáték Zrt. lakásnyeremény-játéka – már több mint fél millióan esélyesek az álomotthonra

2024.02.12.

Tavaly augusztus óta közel 600 000 játékos, több mint tízmillió alkalommal használta Játékoskártyáját és teljesítette az akció feltételeit a lottózói vásárlásai alkalmával. Ők azok, akik esélyesek arra, hogy megnyerjék a Szerencsejáték Zrt. március elejéig tartó lakásnyeremény-játékának fődíját, egy 110 millió forint értékű, penthouse-jellegű lakást a Somfa Liget lakóparkban.

A Szerencsejáték Zrt. 2023. augusztus 28-án hirdette meg nagyszabású lakásnyeremény-játékát a Játékoskártya-használók számára. Ezzel egy ötvenéves hagyományt élesztett fel és értelmezett újra, egyszersmind újabb lendületet adva az immár hat éve működő hűségprogramjának. A Játékoskártya mára számos biztonsági és kényelmi funkcióval segíti az elkötelezett vásárlókat, mindezek mellett a mértékletességben is támogatja használóit, hogy ezáltal a szerencsejáték valóban játék maradhasson.

A nyereményjáték indulása óta a kártyabirtokosok száma több mint 30 százalékkal növekedett, ami összhangban áll a nemzeti lottótársaság előzetes várakozásaival. Így már egymillió-háromszázezer kártyabirtokost tudhat magáénak a nemzeti lottótársaság, akik döntő többsége rendszeresen használja Játékoskártyáját vásárlásai, illetve a sportfogadásai alkalmával.

A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt öt hónapjában összesen közel tízmillió pontot szereztek (az 1000 Ft feletti vásárlás 1 pontot ér). A visszamérésekből az is kiderült, hogy játékosok az elmúlt időszakban hetente összesen átlagosan 445 020 pontot gyűjtöttek. A sorsoláson való részvételre február 6-ig 566 197 játékos szerzett jogosultságot, átlagosan 18,2 pontot gyűjtve. Több mint 700 olyan játékosunk van, akik mostanáig 200 feletti pontot gyűjtöttek össze a Játékoskártyán így ők jelentősen növelték nyerési esélyeiket.

A lakásnyeremény-akció iránti legnagyobb érdeklődést eddig idén január második hetében tapasztalta a vállalat: akkor ugyanis a játékosok 7 nap alatt összesen 527 215 pontot gyűjtöttek a Játékoskártyáikkal.

A saját lakás egykor és most is a legnagyobb vágyak között szerepel a legtöbb embernél. Egy lakás stílusa általában tükrözi tulajdonosának, használójának az egyéniségét, illetve mindig hűen követi az aktuális trendeket. A nemzeti lottótársaság készített egy animációs kisfilmet arról, hogy az elmúlt mintegy 60 évben hogyan változott a lakások stílusa, videó itt érhető el.

A Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank Nyrt. együttműködésében meghirdetett lakásnyeremény-játék 2024. március 3-án ér véget, így az érdeklődőknek már csak kevesebb mint három és fél hetük van arra, hogy versenybe szálljanak a 110 millió forint értékű, penthouse-jellegű, Somfa Liget lakóparkban lévő budapesti álomotthonért. A sorsolás március 7-én lesz.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza