Hírek

Idén már digitális formában is megérkezett a Sok szerencsét! sorsjegy

2023.12.27.

A játékélmény-keresőket célozza meg a Sok szerencsét! sorsjegy papíralapú és digitális változata, amely mától érhető el a lottózókban, illetve a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A megjelenésükben is az ünnepi hangulatot megidéző termékeket egy korábbi kutatás eredményeire alapozva fejlesztette ki a nemzeti lottótársaság, így a népszerű játékok, az elnyújtott játékmenet, az izgalmasan felépített nyereménystruktúra egyaránt segítik, hogy ezek a sorsjegyek is a játékosok kedvencévé válhassanak.

A közismert szerencseszimbólumokat jeleníti meg és a játékosok által leginkább kedvelt számkereső játékmenetet kínálja a Szerencsejáték Zrt. újévi sorsjegypárosa, a papíralapú Sok szerencsét! és a Sok szerencsét!+ e-sorsjegy. Előbbi fényesfóliás-kivitelben, két színvariációban és négyféle többszörözővel, az utóbbi pedig a klasszikus sorsjegyhez képest jobb nyerési eséllyel és két további játékkal, valamint új játékmechanikával érkezik, amelynek lényege, hogy a sorsjegy virtuális fedőrétegét kattintással eltávolítva válnak láthatóvá az elrejtett képek animáció és hangeffekt kíséretében.

Az 1000 forintért kapható klasszikus sorsjegyváltozattal akár a vételár ötvenszerese is elvihető, emellett öt egymilliós nyeremény lelhet gazdára általa, míg a 2000 forintos digitális verzió 75 millió forint értékű fődíjjal, három, egyenként 10 milliós nagyösszegű nyereménnyel és huszonöt darab egymilliós jutalommal kecsegteti a kaparós szerencsejátékok kedvelőit.

A Szerencsejáték Zrt. a klasszikus és digitális sorsjegyportfóliója fejlesztésekor elsősorban a vásárlók visszajelzéseit veszi alapul. Az újévi Sok szerencsét! sorsjegypáros is a játékosok preferenciáit tükrözi, hiszen a társaság által 2022-ben végzett termékcsoport-kutatás során mintegy 64 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy az idei sorsjegyen a számkereső játékmenetet látná szívesen.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza