Hírek

Közös játékok élményét eleveníti fel a legújabb sorsjegy

2023.07.07.

A Szerencsejáték Zrt. sorsjegyportfóliójának legújabb tagja, a Puzzle sorsjegy, az élményalapú megközelítésen és a formabontó látványvilágon felül a megszokottól eltérő játékmechanikai megoldásokat is rejt.

A rohamosan bővülő sorsjegyválaszték legújabb darabjának koncepciója ismerős lehet a legkedvesebb családi, baráti emlékekből, hiszen a játék megalkotói ezúttal a puzzle témáját vették alapul. A játékosok igényeinek megfelelően az új termék tervezésénél az élményalapúság volt a legfontosabb szempont. A puzzle-t a mai napig a legkiválóbb logikai játékok egyikeként tartják számon: amellett, hogy segít a problémamegoldó készségek fejlesztésében, a kreativitást és a kitartást is növeli.

Az új Puzzle sorsjegy a kaparósok világában tapasztaltnak számító játékosok számára nem csupán a témaválasztás miatt lehet izgalmas, hanem azért is, mert az eddig még hazánkban nem alkalmazott közepes hosszúságú, összetettebb játékmenetet biztosít a vásárlók számára.

Magyarország első „sorsjegykirakósa” fehér és fekete háttérszín-variációkkal is kapható, a látványvilágot és az ügyfélélményt vidám, színes grafikai elemek teszik teljessé. A sorsjegy 12 új, gyors, mégis összetett játékmentet hordoz magában, amellyel akár 5 különböző nyeremény is elérhető, és 50 milliós főnyereményt kínál.

Vissza