Hírek

Különleges nyereménnyel készül a 6 éves Játékoskártya

2023.05.09.

Már közel 800 ezren használják a nemzeti lottótársaság 2017-ben bevezetett Játékoskártyáját, amelynek igénylése mostanra országosan már 4300 ponton lehetséges. A Játékoskártya célja, hogy ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosítson birtokosai számára, valamint használatával további nyereményekhez is juthassanak a szerencsések.

A forgalmi adatok alapján a számsorsjátékokat vásárlók körében a legnépszerűbb a Szerencsejáték Zrt. 6 éve indult Játékoskártyája, használói között pedig nagyjából egyenlő arányban vannak a nők és a férfiak. A szolgáltatás segítségével többek között olyan kényelmi funkciókat lehet igénybe venni, mint például a kedvenc szelvények rögzítése, így az értékesítőhelyen a vásárlásnál már nem kell minden alkalommal újra a papíralapú segédszelvényt kitölteni. Rendkívül hasznos funkció, hogy amennyiben a játékos elérhetőségként megadja e-mail címét, akkor automatikus nyereményértesítést kap, valamint a 200.000 forint alatti nyeremények a sorsolást követő 80. nap után automatikusan átutalásra kerülnek - az előre megadott bankszámlaszámra -, ha addig nem vette fel a nyertes.

A Játékoskártya birtokosai plusz védelmet is kapnak, ugyanis - a biztonsági szint beállításával - az esetlegesen elvesztett nyertes szelvényekkel elért nyereményt - a kártya hiányában - más nem veheti át.

A nemzeti lottótársaság egyedi lehetőségeket is biztosít a szolgáltatást használók számára, a Játékoskártyával rendelkező játékosok - a külön nyereményjátékok mellett - a mostani akcióban fődíjként egy különleges személyautót nyerhetnek.

A Szerencsejáték Zrt. számára kiemelten fontosak a felelős játékszervezési elvek. A kártya használatával lehetőség van - az értékesítőhelyi szerencsejáték vásárlásoknál is - a játékra fordított összeg vagy a veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és akár játékokra vonatkozóan is. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt mértékű szerencsejáték.

Vissza