Hírek

Látványos tűzijáték, monumentális színpad és egy világsztár várja a Napi Mázli Szuperkoncert látogatóit

2024.09.12.

Különleges pirotechnikai megoldások, minden eddiginél nagyobb színpad, a hazai fellépők mellett a latin pop ikonja várja jövő szombaton a Napi Mázli Szuperkoncertre érkező rajongókat. A Szerencsejáték Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan idén is akadálymentes lelátóval és jelnyelvi tolmáccsal várja a fogyatékossággal élőket.

Tavaly az eső ellenére közel ötvenezer látogatója volt a Szuperkoncertnek a Szoborparkban. Idén ennél is több embert vár a nemzeti lottótársaság a régi-új helyszínre, a Hősök terére, ahová a latin pop ikonja, a világsztár Ricky Martin is érkezik. A koncertet hatalmas, több elemből álló show és tűzijáték kíséri.

A tavalyinál is nagyobb – akkor 300 négyzetméter volt - színpadon léphetnek fel a hazai előadók, majd ezt követően Ricky Martin. A monumentális teret több mint 400 lámpa világítja majd meg. A több mint 10 tonna súlyú színpadi szerkezetet egy 40 tonnás daru mozgatja majd a helyére. A látvány leírhatatlan lesz, mivel a színpad körül mintegy 700 négyzetméternyi ledfalon lesznek követhetők az előadások. Idén – a nagyobb térre való tekintettel – a korábbinál több hangfalat helyeznek majd el, az Andrássy út több pontján pedig óriási kijelzőkön is lehet követni a koncertet. A munkálatok az esemény előtt egy héttel kezdődnek, a szombat esti felhőtlen szórakozás alapfeltételeinek megteremtésén több mint száz ember dolgozik majd.

A koncertre kilátogatók számára - a monumentális színpad és a kiváló előadók mellett - különböző pirotechnikai showelemek, színes füst, lebomló konfetti is biztosítja majd a felejthetetlen élményt.

Az immár tradicionálisnak számító Szuperkoncertet évről évre zenerajongók tízezrei látogatják. Tavaly közel ötvenezren vettek részt a Szoborparkban a nemzeti lottótársaság zenei eseményén, idén ennél is több látogatóra számít a társaság. Az idei koncerttel a Szerencsejáték Zrt. a tavasszal bevezetett új számsorsjátékát, a Napi Mázlit ünnepli, ami az esemény nevében is megjelenik.

A Napi Mázli Szuperkoncertet Metzker Viktória négyszeres év DJ-je, nyitja meg, majd az egyik legnépszerűbb hazai rapper, énekes, dalszerző T.Danny lép színpadra, akihez néhány dal erejéig KKevin is csatlakozik. A rappert követően Regán Lili fokozza tovább a hangulatot. A magyar előadók után pedig egy világsztár Ricky Martin lép a színpadra, aki különleges látványvilággal és olyan felejthetetlen slágerekkel is készül az ingyenes koncertre, mint a "Livin' la Vida Loca” vagy a „She Bangs”.

A Szerencsejáték Zrt. már több mint 20 éve elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának ügyében, éppen ezért a koncerten évről-évre egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóval várja a fogyatékossággal élőket. Valamint a – tavalyi évhez hasonlóan – idén ismét jelnyelvi tolmács segíti, hogy a siketek és nagyothallók is teljesebb koncertélményt élhessenek át. A rendezvényhelyszínt az érintettek, egy kizárólag nekik fenntartott beléptetési ponton közelíthetik majd meg.

A Szuperkoncert igazi élményt ad a zenerajongóknak. A nemzeti lottótársaság koncertre invitáló videójában a két magyar fellépő, sztár DJ keveri a zenét és profi táncosok teremtik meg azt a hangulatot, ami a szeptember 21-én kilátogató zenerajongókat várja a Hősök terén.

Szuperkoncert PR stunt videó: https://www.youtube.com/watch?v=LS-_dvK1gzU

Az esemény facebook oldala: https://fb.me/e/7VboJy8Gl

Az ingyenes Napi Mázli Szuperkoncerthez kapcsoló aktuális információról a https://szuperkoncert.szerencsejatek.hu/ weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Vissza