Hírek

Legyél Te is képregényhős!

2012.08.06.

Látogass el a www.kviz.szerencseplusz.hu oldalunkra, és regisztrálj a Hőstörténetek képregény+kvíz menüpont oldalán. Válaszd ki, melyik hőst látnád szívesen a nyereménypólódon (jól gondold meg, kit szeretsz a legjobban, mert csak egyet választhatsz!), aztán máris kezdődik a játék! Összesen 30 kvízkérdésre kell válaszolnod, amelyek mind a Szerencsecsapat tagjaival lesznek kapcsolatosak. Egy kérdésre három válaszlehetőség közül kell kiválasztanod a helyeset: ha elsőre kitalálod, 3 pontot kapsz; ha csak másodikra sikerül, akkor 2 pont jár; ha pedig csak a harmadik lehetőségből találod el a helyes választ, 1 pont a jutalmad. A cél, hogy minél több pontot gyűjts – ha olvastad az eddigi képregényeket, akkor gond nélkül tudni fogod a válaszokat! A lényeg, hogy le ne késs a játékról: a regisztrációra és a kérdések megválaszolására 2012. szeptember 19-én 24:00 óráig van lehetőséged.

De a legfontosabbról még nem beszéltünk: rengeteg nyeremény vár kisorsolásra!

200 játékos a regisztrációnál kiválasztott egyedi dizájnpóló büszke tulajdonosa lehet, rajta kedvenc szuperhősének képével. A főnyeremény kisorsolt nyertese pedig nem csak pólót nyer, de egy egyedi Facebook idővonal borítót és profilképet is, sőt ő maga is részese lehet a képregény egyik fejezetének!

Izgalmasan hangzik, ugye? Így válhat Belőled is igazi képregényhős: kövesd nyomon a képregényt, válaszolj jól, gyűjtsd a pontokat, hogy Te legyél az, aki az egyik epizódban részt vehet! A nyereményjáték szabályait keresd a kviz.szerencseplusz.hu oldalon!

Vissza