Hírek

Lépjen Ön is Akcióba! Újabb esély a milliókra!

2012.05.02.

Májusban ismét megduplázhatja akciós nyerési esélyeit, ha az akció feltételeinek megfelelően, Ötöslottót, Skandináv lottót, Kenót vagy Luxort játszik!

Játsszon május 7. és 12. között bármely napon az akciós feltételeknek megfelelő játékokkal, az Ötöslottóval és a Skandináv lottóval egy szelvényen minimum 1350 forintért, a Kenóval 1050 forintért, a Luxorral pedig legalább 875 forintért, és így máris részt vehet a napi és a május 14-i ráadássorsoláson is!

A vásárlást követő napi sorsoláson az Ötöslottón háromszor, a Skandináv lottón és a Kenón egyszer 1 millió forint, a Luxoron pedig 500 ezer forint pénznyereményt sorsolunk ki. Legyen Ön a szerencsés, aki ezt a nyereményt hazaviheti!

Az akció ráadássorsolásán az Ötöslottón és a Skandináv lottón 10-10 millió forint, a Kenón 4 millió forint, a Luxoron pedig 1 millió forint nyeremény talál gazdára. A ráadássorsoláson minden, az akció keretein belül vásárolt játék automatikusan részt vesz, így Önnek a szelvények megvásárlása után nem kell mást tennie, mint várni a sorsolást és figyelni az eredményeket.

Ezért érdemes akcióba lépni!

Az akció részleteiről bővebben a lottózókban elhelyezett szórólapokon, a www.szerencseplusz.hu oldalon és itt olvashat!

Vissza