Hírek

Már az Oscar-nyertesekre is fogadhatunk a TippmixPro-n

2024.02.15.

Alig egy hónapot kell várnunk a mozgóképes szakma legjelentősebb eseményére, amely évről évre lázban tartja a filmek szerelmeseit. A magyar rajongók március 11-én nemcsak kedvenc filmjüknek, rendezőjüknek vagy színészeiknek szurkolhatnak, hanem saját maguknak is. Az idén ugyanis már az Oscar-gála eredményeire is fogadhatnak a nemrég megújult TippmixPro-n.

A szakmai berkekben Akadémiai Díjként aposztrofált, ám a közbeszédben csak Oscar-díjként emlegetett filmes elismerést immár 95 éve ítélik oda a mozgókép területén legjelentősebb alkotói teljesítményt felmutató művészeknek és szakembereknek. Míg az első díjátadó ünnepségen tizenöt aranyszobrocskát osztottak ki, ma már huszonhárom kategóriában díjazzák a legjobbakat: a kivételes értékű színészi, rendezői, forgatókönyvíró, zeneszerzői vagy operatőri produkciók mellett a legjobb jelmez- vagy látványterv, haj és smink, illetve vizuális effekt is kiérdemelheti ezt a kitüntetést.

Az Oscar-gálát minden évben emberek milliói izgulják végig a képernyők előtt. Ezt az izgalmat igyekszik megfűszerezni a Szerencsejáték Zrt. azzal, hogy az idei évtől immár a díjátadó eredményeire is fogadhatnak a TippmixPro-t használó játékosok. Azok a filmrajongók, akik szívesen teszik próbára szerencséjüket a különböző sportfogadásokon, rendkívül kedvező nyereményszorzókkal tippelhetik meg az Oscar-díj valamennyi kategóriájának győztesét, és ha március 11-én nekik kedvez a szerencse, még élvezetesebbé tehetik maguknak e fontos filmtörténeti eseményt.

A nemzeti lottótársaság tavaly október végén élesítette megújult sportfogadási oldalát, a TippmixPro-t, amely számos új funkcióval és a korábbinál jelentősen több eseménnyel várja a játékosokat. A Szerencsejáték Zrt. mindenkor figyelembe veszi a felhasználók érdeklődési körét és preferenciáit, ezáltal egy olyan fogadási portfóliót igyekszik kialakítani, amellyel a lehető legtöbb tippmixelő találhatja meg számításait.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza