Hírek

Megszületett a Napi Mázli első milliomosa

2024.03.06.

Már a legelső sorsolás telitalálatot hozott a Szerencsejáték Zrt. március 4-én indult vadonatúj számsorsjátékán. A Napi Mázli kipróbálásával egy szerencsés játékos, 20 millió forintot nyert és közel 23 ezren örülhettek további, kisebb összegeknek.

1957. március 7-én volt az Ötöslottó legelső sorsolása, amely akkor nem hozott telitalálatot. Magyarország legismertebb lottójátékánál az indulást követően 6 hetet kellett várni az első öttalálatos szelvényre, amelyet egy 66 éves, négy gyermekes özvegyasszony adott fel, így övé lehetett a 850 000 forintos álomnyeremény.

2024. március 4-én egy új, napi sorsolású, tematikus számsorsjátékot indított el a Szerencsejáték Zrt. A bevezetés napján tartott legelső sorsoláson azonnal született telitalálat. A szerencsés nyertes a hibátlanul kitöltött szelvényével egyszeres tétet megadva 20 millió forintot vihet haza. Emellett a játék első sorsolásán még további közel 23 ezer nyertes örülhetett. Ők összesen több mint 25 millió forinttal lettek gazdagabbak.

Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani. A Napi Mázli bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel vásárolta meg. Napi Mázli szelvény alapból két sorsoláson (a Skandináv lottóhoz hasonló ikersorsolású játék) vesz részt, így dupla esély van a nyerésre, sőt akár duplán nyerhet a szerencsés játékos.

A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjáték-árat kínálja: egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza