Hírek

Megújult az Oktogon téri lottózó

2012.05.02.

A Szerencsejáték Zrt. a társaság arculati megjelenésének korszerűsítése során a lottózók kialakításában is érvényre kívánja juttatni azt a törekvést, hogy mind a törzsjátékosok, mind a fiatalabb korosztályok számára olyan vonzó közösségi teret alakítson ki, ahová szívesen betérnek játszani.

- A lottózó belső tere átlátható, a szín- és formavilág letisztult, és a társaság szándékai szerint minden tekintetben a könnyedség és játékosság benyomását kelti – mondja Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese. - Az elgondolás az volt, hogy megtartjuk ugyan a lottózók főbb arculati jellemzőit, de felfrissítjük a megjelenést, és egységes rendszerbe foglaljuk a belsőépítészeti berendezési tárgyakat. Mindössze hatféle színt alkalmazunk: a zöld, a sárga, és szürke két-kétféle árnyalatát. A színes bútorok és karakteres megjelenésű információs táblák építészeti hátterét a világos és sötétszürke kőporcelán padló, valamint tört fehér falak és mennyezet szolgáltatják.

Játékra hívnak a padlózatot díszítő piktogramok is. Alapvető követelmény minden értékesítőhelynél, hogy az üvegportálok és a világítótestek révén betöltse a fény az ügyfélteret. A kirakatokban a mindenkori várható főnyereményre és az aktuális akciókra hívjuk fel a figyelmet, vagy új termékekről, sorsjegyekről tájékoztatjuk a játékosokat – mondja a kommunikációs igazgatóhelyettes. - Nem titkolt szándékunk, hogy belátható időn belül az összes lottózóban elérhetővé tegyük a digitális eredményközlést, amely kiváltja majd a papíralapú tájékoztató anyagokat – teszi hozzá Tulik Ágnes. – Az Oktogon téri lottózó nevezetes hely. Itt küldtek játékba 1999-ben egy több mint egymilliárd forintot érő Ötöslottó szelvényt, és itt talált gazdára két éve egy 5 millió forint értékű Szafari sorsjegy, de nyertek már autót is itt feladott akciós szelvénnyel.

A lottózó törzsközönsége értékeli, hogy a nyitva tartás igazodik a kedvelt játékok zárási idejéhez, ami a Tippmix esetében különösen fontos.

A galéria a sportfogadók kedvelt találkahelye, a földszinten pedig a lottózás és a sorsjegykapargatás zajlik. A felújítás után az ügyféltér a korszerűbb berendezési tárgyakkal tágasabb lett. Az átalakítás során arra is ügyeltünk, hogy a bútorzat megfeleljen az ergonómiai előírásoknak, sőt tekintettel voltunk a lottózóban dolgozó munkatársak egyedi igényeire is, a munkafelületek kialakításakor. Azt reméljük, hogy játékosaink is kedvezően fogadják a változásokat – szögezi le a kommunikációs igazgatóhelyettes. Az idei évben még 15 értékesítőhely új arculat szerinti megújítását tervezi a társaság.

További fotókért kattintson ide!

Vissza