Hírek

Megvan a 110 milliós budapesti álomotthon nyertese

2024.03.19.

Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

Egy félévszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 Ft értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 Ft feletti vásárlás 1 pontot ér). A rendkívül sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

Legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték a Játékoskártya birtokosok (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej fej mellett pedig az Eurojackpot és Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal.

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte: „a tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programunkhoz”. A nemzeti lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette, hogy: „az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játékot rendkívül sikeresnek tekinthetjük, hiszen az elmúlt több mint fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosaink száma. Terveink szerint év végére megközelíthetjük a 2 millió regisztrált játékost. A nagy népszerűség és a sikeres együttműködés folytatódhat, szeretném bejelenteni, hogy még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

„A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik, a jó minőségű, kényelmes, fenntartható lakásfejlesztések megvalósításában. A több évtizedes tapasztalat, az elkötelezett, stabil beruházói háttér garancia az értékteremtésre, megalapozza a hosszútávú értékmegőrzést. Örömmel csatlakoztunk a Szerencsejáték Zrt. kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy a Somfa Liget lakóparkban található nyereménylakás új tulajdonosa örömét leli majd az ingatlanban és valódi otthonaként fogja szeretni.” - nyilatkozta Dorogi Zoltán az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

A 2017-ben bevezetett Játékoskártya továbbfejlesztésével, illetve az új kényelmi és biztonsági funkciók bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tartalomgazdag hűségprogramját igyekszik létrehozni a következő években. A Játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok nem csak kényelmesebben, hanem személyre szóló figyelem mellett vehetik igénybe a nemzeti lottótársaság szolgáltatásait, továbbá a Játékoskártya abban is segíti őket, hogy a szerencsejáték valóban játék maradhasson. A Szerencsejáték Zrt. a közeljövőben egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére kíván bocsátani, amely a lehető leginkább igazodik a lottózók igényeihez, valamint a nemzetközi trendekhez.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza