Hírek

Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó

2024.04.10.

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.

Szorosabbra fűzi a több mint harminc éves múltra visszatekintő együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt., ezzel növelve az általuk nyújtott szolgáltatások elérhetőségét és színvonalát. Ennek érdekében a két társaság stratégiai megállapodást írt alá, amelynek része a vidéki vállalkozások versenyképességének támogatásán, a sorsjegyértékesítési technológia fejlesztésén, a modern arculat kialakításán és a postai értékesítők magas szintű oktatásán túl egy új üzlettípus, az úgynevezett Posta Lottózók megnyitása az egykori postaboltok helyén.

Az első Posta Lottózót Nyíregyházán, a település legnagyobb postaépületében alakították ki, és a két állami tulajdonú cég terveinek megfelelően az idén további kilenc új értékesítőhely nyílik meg. A jövő év végéig pedig összesen húsz ilyen létesítmény várja azokat a vásárlókat, akik a postai ügyintézéseik alkalmával előszeretettel veszik igénybe a Szerencsejáték Zrt. nyújtotta játéklehetőségeket is, legyen szó lottó- és sorsjegyvásárlásról, vagy sportfogadásról.

A nyíregyházi Posta Lottózó ünnepélyes átadóján Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „a Magyar Postával közösen megálmodott és megvalósított új típusú lottózók méltán szimbolizálják a két vállalat fejlődésbe vetett hitét, hiszen a játékosok a legkorszerűbb technológiával ellátott, modern környezetben vásárolhatják meg kedvenc termékeiket, illetve tehetik meg tétjeiket”. Mint kifejtette, „a Posta Lottózók vonzerejét és a játék élményét fokozzák a modern digitális megoldások, interaktív érintőképernyők, valamint a folyamatos élő sportesemény-közvetítés az átalakított üzletekben”.

„A Posta ügyfelei mára alapszolgáltatásként tekintenek a lottó- és sorsjegyértékesítésre. A felmérések azt bizonyítják, hogy munkatársaink megbízhatóan, magas szaktudással, a vevők megelégedésére végzik a szerencsejátékok értékesítését is. Nagy büszkeség, hogy részesei lehetünk új munkahelyek teremtésének. Megállapodásunk túlmutat az üzleti partnerségen, egy szövetséget, sőt, állami nagyvállalatokként társadalmi felelősségvállalást is jelent.” – emelte ki beszédében dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Bízunk a Posta Lottózók jövőbeli sikerében, illetve abban, hogy e stratégiai jelentőségű lépéssel vállalatunk tovább növelheti szolgáltatásaik minőségét, ezáltal a vásárlók elégedettségét” – tette hozzá.

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. három évtizedre visszatekintő partnersége nagyban hozzájárul a két társaság fejlődéséhez és üzletpolitikai céljaik hatékony eléréséhez. A Posta Lottózók megnyitásával és a megújított stratégiai megállapodással tovább erősödik a hosszú távú együttműködés a vállalatok között, a Posta és a nemzeti lottótársaság ügyfelei pedig egyaránt új szolgáltatásokkal gazdagodnak országszerte.

Vissza