Hírek

Óriási buli, mintegy 50 ezer ember, mindez 2 percben – megérkezett az idei Szuperkoncert aftermovieja

2023.10.17.

Minden eddiginél látványosabb showt láthattak azok, akik szeptember 23-án kilátogattak a Puskás Aréna Szoborparkba az Eurojackpot Szuperkoncertre, ahol a hazai zenei szcéna kiemelkedő formációi léptek színpadra. DR BRS és vendégei, a ByeAlex és a Slepp, valamit a Halott Pénz koncertekre közel ötvenezren voltak kíváncsiak, online pedig tizenötezren követték az eseményt. A helyszíni szerencsejáték termékek értékesítéséből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, így a szuperkoncertezők összesen 8,5 millió forinttal járultak hozzá a hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez.

Látványos videóban mutatja be a Szerencsejáték Zrt. az idén már ötödik alkalommal megrendezett Szuperkoncert legjobb pillanatait. Szikraeső, pirotechnikai show, konfetti és tűzijáték, a hivatalos aftermovie a három koncert legjobb pillanatait eleveníti fel: https://youtu.be/eMi45fF0H4k?si=C_D_E5MrY52XI8pV

A szervezők a legnépszerűbb fellépők mellett világszínvonalú színpadtechnikával is készültek, a Puskás Aréna Szoborparkban 130 hangszóró, együtt több mint százezer wattnyi hangtechnika, mintegy 300 négyzetméternyi színpad, valamint közel ugyanennyi ledfal és kivetítő gondoskodott arról, hogy még az utolsó sorban állók is a legjobb koncertélményben részesülhessenek. A Puskás Aréna Szoborparkban az Eurojackpot Szuperkoncert színpad megépítésében 5 napon át, átlagosan naponta több mint száz ember vett részt, az esemény minőségéért pedig egy közel háromszáz fős stáb dolgozott a helyszínen.

Ahogy a látogatók már megszokhatták, a koncerten vásárolt szerencsejáték termékkel idén is egy jó ügyet szolgálhattak, a szuperkoncertezők pedig éltek is a lehetőséggel. A szerencsejáték termékekből befolyt összeget a Szerencsejáték Zrt. 100%-ban az Ökumenikus segélyszervezetnek ajánlotta fel, így pedig rekordösszegű, nyolc és fél millió forinttal járulhattak hozzá a hátrányos helyzetű családok segítéséhez.

Az idei Szuperkoncerten először már jelnyelvi tolmács is segítette az akadályok lebontását, korábbi évekhez hasonlóan pedig akadálymentes lelátó is várta a fogyatékossággal élőket.

Vissza