Hírek

Összjáték a sportfogadás rajongóinak

2019.05.16.

 

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportfogadást kedvelők, most egy hónapon keresztül vehetnek részt a Tippmixpro legújabb nyereményjátékában, az Összjátékban. A játékosok közösségként gyűjthetik fogadásaikkal pontjaikat, amelyek a nyereménysorsolások feloldásával vásárlási utalványt, egyenlegfeltöltést, készpénzt vagy akár utazást érhetnek egy spanyol bajnoki vagy az NFL egyik londoni mérkőzésére.

A sportfogadás népszerűsége világszerte és Magyarországon is folyamatosan nő, ez a tendencia a Szerencsejáték Zrt. árbevételein is jól látható. A sportfogadási játékokból (Tippmix, Tippmixpro, Totó, Góltotó) a társaság bevételeinek közel fele származik, melynek több mint háromnegyede nyeremény formájában a játékosokhoz kerül vissza. A piaci tendenciákra reagálva a Társaság folyamatosan fejleszti termékeit. Az egyik legsikeresebben teljesítő újítás a sportfogadási játékok esetében az élő fogadási játék, amelynek köszönhetően a fogadás az esemény lebonyolítása alatt is lehetséges. Bevezetése óta az élő fogadásokkal megtehető fogadási események száma havonta 600-ról 5000-re nőtt. 

A termékfejlesztés mellett szükség van olyan nyereményjátékokra is, amelyek a már megszokott szolgáltatásokon felül plusz élményt és izgalmat nyújtanak a játékosoknak. Az Összjáték pont ezt a célt szolgálja, hiszen a fogadók a jól megszokott fogadási rutinjuk mellett vehetnek részt egy nyereményjátékban, amellyel akár olyan nagy eseményekre juthatnak el, mint egy NFL  vagy egy spanyol bajnoki mérkőzés. A fogadások alkalmával minimum 300 Ft-os téttel kell játszani, azonban ha növeljük a tétet vagy sikeres lesz a fogadásunk, még több pontra tehetünk szert.

A pontgyűjtés folyamatos, ezért érdemes mielőbb bekapcsolódni, ugyanis a korai szakaszban akár extra belső egyenleg feltöltésben részesülhetünk, így növelhetjük nyerési esélyeinket a főnyeremény sorsolásokon. A játék részletes leírása és a játékban való részvétel szabályai ezen a linken  találhatóak: https://www.tippmixpro.hu/promok/aktualis/osszjatek

 

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza