Hírek

Pécsi Totó-Góltotó fogadói találkozó

2013.07.23.

Jó hangulatban érkeztek a törzsfogadók a pécsi 106. sz. lottózóba július 18-án a Totó-Góltotó közönségtalálkozóra, ahol érdekes programokkal és beszélgetésekkel várták őket a Szerencsejáték Zrt. munkatársai.

A program szóvivője, Hajdú B. István először játékra hívta a fogadókat: az alkalomhoz illően Totót kellett kitölteniük. A kérdéseket a Totó-fogadással, és annak történetével kapcsolatban állították össze a szervezők. Míg az eredmények kiértékelése folyt, a fogadók kérdezhettek Társaságunk szakértőitől, akik készséggel adtak tájékoztatást.

A fogadókat leginkább az érdekelte, hogy a Tippmixpro.hu bevezetése és a Tippmax megszüntetése milyen hatást gyakorolt a cég életére, hogy lesz-e változás a nagynyeremény kategória összeghatáránál és a nyeremény kifizetéseknél, valamint a Tippmixszel és a Totóval kapcsolatban tettek fel kérdéseket.

Miután minden kérdésükre választ kaptak, a három meghívott sztársportoló nyilvános interjújára került sor. Fűrész Diána kosárlabdázó, Turi Zsolt és Márkvárt Dávid futballisták válaszoltak a műsorvezető és a fogadók kérdéseire, melyek között a vicces becenevektől a sportkarrierig, a kihagyott 11-estől a további tervekig, minden szóba került. A sportolók őszintén és örömmel válaszoltak a fogadók által egyre közvetlenebbül feltett kérdésekre.

Az est végéhez közeledve bemutatták a fogadóknak a Totó helyes megfejtését, és kihirdették az eredményt. Végül négyen vehették át a Szerencsejáték Zrt ajándékcsomagjait.

A nagysikerű Totó-Góltotó találkozót ősszel még három követi, augusztus 29-én Miskolcon, szeptember 5-én Budapesten és szeptember 12-én Szegeden találkozhatnak a játék szerelmesei.

Vissza