Hírek

Sajtóközlemény - A hétvégén több mint hárommilliárd forint a tét

2019.01.31.

Budapest, 2019. január 31. - 2 milliárd 233 millió forintra nőtt az Ötöslottó főnyereménye, a Hatoslottón pedig a jackpot már 770 millió forintra halmozódott.

18 hete nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a főnyeremény több mint kétmilliárd forint az ötödik játékhéten, ráadásul a Hatoslottó sem talált gazdára múlt vasárnap, így a megnyerhető összeg is szépen halmozódik; elérte a 770 millió forintot. Lottózni az utolsó pillanatokig lehet, akár másfél órával a sorsolások előtt feladhatják lottószelvényeiket.

Otthonról is kényelmesen játszhat bárki. Ehhez az Okoslottó nyújt segítséget, amely gyors, egyszerű és könnyen elérhető. Ráadásul évről évre egyre többen használják. Havonta átlagosan 144 000 lottószelvényt játszanak meg Okoslottón keresztül. A legnépszerűbb játékok az applikáción: az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó, őket követi, az Eurojackpot és a Kenó.

Az Okoslottó egy egyszerűen letölthető mobilalkalmazás, amely segít a játékszelvény kitöltésében valamint a fogadási sms összeállításában, vagyis megkönnyíti a fogadást. A játékok díja mobilegyenlegről, de akár belső egyenlegről is fizethető amennyiben a játékos regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

 

Szerencsejáték Zrt. Sajtóiroda

Vissza