Hírek

Sajtóközlemény - Még mindig szerencsés gazdájukat keresik a milliárdok

2019.03.11.

Budapest, 2019. március 11.Nem kelt el az Ötöslottó és a Hatoslottó főnyereménye, így tovább halmozódnak a toplistás főnyeremények. Ezen a héten szombaton 3,240 milliárd forint, vasárnap pedig 1,424 milliárd forint várja a játékosokat.

Az Ötöslottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés játékos az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. A 11. játékhéten megnyerhető összeg lassan közelít a legendás legnagyobbhoz, ugyanis a most szombaton várható főnyeremény 3 milliárd 240 millió forint, ami a játék történetének 3. legnagyobb nyereménye.

A Hatoslottónak sem kell szégyenkeznie, hiszen az eddigi 4. legnagyobb összeget, 1,424 milliárd forintot tudhat magáénak az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott hat számot.

Magyarországon nagyon ritkán lehet a lottónyertesekről személyes információkat megtudni, mert nagyon igyekeznek megőrizni inkognitójukat. A nagyobb nyeremények felvételekor a Szerencsejáték Zrt. kollégái felajánlják a szerencsés nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad. Az önkéntesen kitöltött kérdőívekből kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, de néhányan gépi játékokkal nyertek. Vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a „szerencse fia” jelző, hisz már többször is nagyobb összeget nyertek. Szinte mindegyik nyertes hosszabb ideje, de van, aki már évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, aminek főnyereményét megnyerte.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció
Vissza