Hírek

Sajtóközlemény - Rekordösszeget nyert egy szerencsés fogadó a Kincsem+ TUTI lóversenyjátékon

2019.01.28.

Budapest, 2019. január 28. A múlt hét legnagyobb nyereménye a lottózókban: több mint 104 millió forintot fizetett a Kincsem+ TUTI.

 

A negyedik játékhéten a Szerencsejáték Zrt. által értékesített termékek közül a legnagyobb nyereményt a Kincsem+ TUTI játékkal nyerték meg. A szerencsés fogadó január 25-én, pénteken a gépi játékkal eltalálta az első öt befutó ló pontos sorrendjét, a 11-1-5-15-4-es számsort. A játékos nyereménye 104 268 840 forint, amely új rekord a Kincsem+ TUTI valamint a lóversenyjátékok hazai történetében és egyben a legnagyobb heti nyeremény. 

A játék lényege, hogy el kell találni a Kincsem+ futamban az első öt célba érő lovat jó sorrendben. A gépi játék – a Kincsem+ TUTI – a Lovi fogadóirodák mellett, a Szerencsejáték Zrt. összes értékesítő partnerénél kapható a hét minden napján. A Kincsem+ TUTI egyszerűségével, napi gyakoriságával és nagy nyerési lehetőségével a világ legnépszerűbb lovas szerencsejátéka, amely nem igényel előzetes lóversenyismeretet. A Kincsem+ TUTI egy olyan okos gépi játék, amely automatikusan sorsolja ki az első öt helyezettet az induló lovak közül, figyelembe véve az esélyeket. A játék ára 600 forint. Nyerni már akkor is van esély, ha valaki eltalálja az első három helyezettet.

 

Szerencsejáték Zrt. Sajtóiroda

Vissza