Hírek

Sajtóközlemény - Új sorsjegycsalád a Szerencsejáték Zrt. kínálatában

2019.02.08.

Budapest, 2019. február 8. ­­–­­­­­­ A Szerencsejáték Zrt. újonnan bevezetett sorsjegytriójával akár az 50 millió forintos főnyeremény is megnyerhető.

 

A lottótársaság 1000, 500 és 300 Ft-os Arany, Ezüst, Bronz elnevezésű sorsjegycsaládja - csakúgy, mint a dobogó három foka - fokozatosan egyre nagyobb összegben kínálja a nyereményeket. Az Arany sorsjeggyel akár 50 millió forint, az Ezüsttel 20 millió forint, míg a

Bronz elnevezésű sorsjeggyel 10 millió forint ütheti a legszerencsésebbek markát. A három különböző méretben kapható kaparós számos kisebb nyereményei mellett, több 1 milliós összeggel is várja a játékosokat. A sorsjegyek esetében újra találkozhatunk a népszerű és izgalmas „10x”, „20x” és „50x” szimbólumokkal, amelyekkel a nyeremény jelentősen megtöbbszörözhető.

 

A Szerencsejáték Zrt. tavalyi kutatásából kiderül: a magyar vásárlók szeretik a sorsjegyújdonságokat. A kaparósok 2018-ban az Ötöslottó után a második legnépszerűbb termékek voltak a játékosok körében. A magyar felnőttek csaknem fele, azon belül is a 18-29 év közötti korosztály vásárol rendszeresen vagy alkalmanként sorsjegyeket. Saját bevallásuk szerint főként az élményért játszanak, és gyakran kipróbálják az újonnan megjelenő vagy limitált számú sorsjegyeket. Míg a nők inkább a horoszkópos, szerencseszimbólumokra épülő sorsjegyeket részesítik előnyben, addig a férfiakat a kártyajátékok és a kaszinók tematikájára épülő darabok vonzzák.

 

Szerencsejáték Zrt. Sajtóiroda

Vissza