Hírek

Tavaszi frissességet hoz az új Ajándék sorsjegy

2024.04.12.

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata. A lottózókban és az értékesítési pontokon április 12-től elérhető Ajándék sorsjegy két, egyenként 100 millió forintos főnyereményt kínál, emellett további öt darab 10 milliós és negyvenöt 1 milliós nyeremény lapul a fedőrétegek alatt.

A tavaszi újjászületést ünnepli a Szerencsejáték Zrt. új terméke, az Ajándék sorsjegy, amely – hasonlóan a lottótársaság karácsonyi sorsjegypárjához és az újévi Sok Szerencsét! sorsjegyhez – nagyszerű választás az ünnepi hangulat fokozására. Az új kaparós nemcsak azoknak a játékosoknak a szívét nyerheti el, akik előszeretettel teszik próbára szerencséjüket a sorsjegykínálat legfrissebb darabjaival, hanem azok a vásárlók is új kedvenccel gyarapodhatnak, akik szívesen osztoznak barátaik és szeretteik nagy pillanataiban és fontos ünnepi eseményeiben némi játékkal megfűszerezve azokat. Az új sorsjegy három grafikai verzióban, üde, ugyanakkor elegáns pasztellszínekben érhető el, hogy mindenki kiválaszthassa az alkalomhoz leginkább illeszkedőt.

„A sorsjegyvásárlást az esetek nagy hányadában valamilyen örömérzet indukálja, vagyis akkor veszünk kaparóst, ha jó kedvünk van, és szeretnénk azt tovább fokozni. Az Ajándék sorsjegy megjelenésében is vidám, ünnepi hangulatú, emellett olyan játékokat ötvöz, amelyek mindegyike a vásárlóink nagy kedvencei. Éppen ezért bízunk abban, hogy szeretni fogják az új terméket” – mondta dr. Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója.

„Újdonság az is, hogy az Ajándék sorsjeggyel elvihető legkisebb nyeremény összege meghaladja a termék árát. Így a legszerényebb nyereményt bezsebelő játékosunk is méltán érezheti magát nyertesnek” – hívta fel a figyelmet a stratégiai igazgató, aki azt is elárulta, hogy az új sorsjegy az ünnepi alkalmakhoz illeszkedő nagynyereményekkel kecsegteti azokat, akik szerencsét próbálnak. „A játékosok két, egyenként 100 millió forintos főnyereményért szállhatnak síkra, illetve további öt darab 10 milliós, negyvenöt darab 1 milliós és kétszáz darab 100 ezres nyeremény vár rájuk a fedőrétegek alatt” – foglalta össze dr. Uszkay-Boiskó Sándor.

A Szerencsejáték Zrt. új sorsjegye április 12-től érhető el a lottózókban, illetve a társaság értékesítési pontjain, 2000 forintos áron.

Vissza