Hírek

Új sorsjegykedvenc a láthatáron?

2011.08.15.

A Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsjegye hosszú ideje a Black Jack. A kártyaasztalt formázó játék 1995-ben ejtette rabul a játékosokat, ám májusban kihívóra akadt: a Buksza jött, látott és egy csapásra meghódította a játékosokat.

A trónkövetelő vonzereje a tartalmában rejlik. A Bukszában öt különböző „bankjegy” alatt összesen tíz játék található, melyek közül egyszerre több is – sőt: akár mind a tíz is – nyereményt rejthet. A tíz játék tehát tízszeres izgalmat garantál.

De mi is az izgalom tárgya?

Egy sorsjegysorozatban összesen több mint másfél milliárd forint értékű nyeremény rejtőzik. Az egyik sorsjegyen három azonos összeg vagy három azonos szimbólum kereken 50 millió forintot ér, három sorsjegyben pedig 5 millió forint lapul. De ez még nem minden, hiszen további több százezer Buksza is pénznyereményre váltható: a nagyobb – százezer vagy ötvenezer forintos – nyeremények mellett kiemelkedően magas a közepes – 5-10 ezer forintos – nyeremények száma is.

Tegye próbára Ön is a szerencséjét! Keresse a Bukszát a lottózókban vagy a Szerencsejáték Zrt. értékesítési partnereinél!

Vissza