Hírek

Véget ért a több mint fél éve tartó halmozódás

2014.03.17.

Egészen pontosan nettó 3 054 millió forint. Ehhez arra volt szükség, hogy a 11. játékhéten a játékosok összesen több mint 6,3 millió alapjátékot játsszanak meg, amely közül egy szinte mindent vigyen. Egy átlagos héten játékosaink körülbelül 3,5 millió alapjátékot tesznek meg, de ha eléri a várható főnyeremény a bűvös határt, az egymilliárd forintot, érezhetően megnő a játékkedv, ezt mutatják a folyamatosan növekvő eladási adatok is.

Tehát, az a szerencsés játékos, aki a 11. játékhéten az 5; 10; 54; 59; 80 számokat játszotta meg az Ötöslottón, megnyerte Magyarország 5. legnagyobb nettó főnyereményét. A sorsolás óta a nagynyerteseknek fenntartott telefonszám várja a szerencsés hívását, hogy elkezdődjön a nyeremény kifizetését megelőző előkészület.

Ugyanis a Szerencsejáték Zrt. külön telefonszámot tart fenn a jelentkezés céljából, az úgynevezett nagynyertes vonalat – a nyertesnek ezen a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie.

A nyertes eddig még nem vette fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt-vel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nyerteseink anonimitása biztonságban legyen, így a nyertes kilétét és lakhelyét társaságunk fokozottan titkosan kezeli.

Vissza