Gyakori kérdések

 • Honnan tudhatom meg a verseny hivatalos befutási sorrendjét, ha lemaradtam a futamról?

  A hivatalos befutási sorrend és az osztalékok megtalálhatóak a lovifogadas.hu/eredmenyek oldalon, illetve a fogadópontokon a terminálkezelő kérésre kinyomtatja a terminálból. Az lovifogadas.hu/eredmenyek oldalon megtalálod a Kincsem+ futamok videóját visszamenőlegesen is.

 • Lehet más a hivatalos befutási sorrend, mint amit a futam végén láttam?

  A versenyek tisztaságát bírák (ún. Versenyintézőségi tagok) ellenőrzik. Szabálytalanságok, nem megengedett jármód (ügetőn), pályaelhagyás esetén a lovakat diszkvalifikálhatják, így változhat a pályán elért eredmény, akárcsak a fociban egy les miatt meg nem adott gólnál.

 • Mikor indul a futam?

  A Kincsem+ futamot minden nap Franciaországban futják, előre meghatározott időpontban, élő Televíziós közvetítés mellett. Hétfőtől csütörtökig ez jellemzően 13.50, pénteken 13.50 vagy a nyári időszakban 20.15, míg szombaton és vasárnap 15.15. A kezdési időpontok kivételes esetekben változhatnak, ezekről a játékosok a lovifogadas.hu oldalon, illetve az élő televíziós közvetítésben kaphatnak tájékoztatást.

 • Mi történik, ha egy ló nem indul a futamban?

  Amennyiben egy lovat lejelentenek még a futam indítása előtt, de már a szelvény játékba kerülése után, és a lejelentett ló programszáma szerepel a szelvényen, akkor a „Tartalék ló” bekerül a megjátszott lovakhoz, a sor végére, ezzel helyettesítve a nem induló lovat. A Kincsem+ TUTI gépi fogadás esetében a „Tartalék lovat” a terminál automatikusan adja a szelvényre, minden más fogadási módban tetszőlegesen hozzáadhatja a fogadó.

 • Előfordulhat-e holtverseny?

  Természetesen előfordulhat. Amennyiben egy vagy több ló holtversenyben végez az első öt hely valamelyikén, a rendszer az összes lehetséges és a sorrendnek megfelelő kombinációra fizet, a Részvételi Szabályzatban foglaltak szerint.

 • Hol tudom leellenőrizni a szelvényem?

  A futam lefutását követően, a legegyszerűbben valamelyik lottózói terminálon lehet ellenőrizni, hogy egy szelvény nyertes-e.
  Figyelem! A különböző technikai megoldások nem teszik lehetővé, hogy a Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatának értékesítőhelyein vásárolt fogadást a szervező MLFSZ Kft. terminálján kifizessék, és ez fordítva is igaz: a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein üzemelő terminálok sem képesek az MLFSZ terminálján kapott fogadószelvények beolvasására. Ilyen kérés esetén a játékosnak fel kell keresnie a legközelebbi helyet, ahol ellenőrizni tudják a szelvényét. A játékosok a www.lovifogadas.hu oldalon tájékozódhatnak a különböző típusú fogadóhelyek pontos címéről.

 • Mit jelent az R betű a terminálból kinyomtatott eredményközlőn (osztalék)?

  A lejelentett, azaz nem induló lovakat jelenti. Ezek a lovak fogadási szempontból ténylegesen nem tekinthetők a futamon indult lovaknak, ezért speciális osztalék vonatkozik rájuk.

 • Mit jelent a tartalék ló, a speciális osztalék?

  Amennyiben több lovat jelentenek le a futamból (azaz több ló nem indul a futamon), és ezek programszáma szerepel a szelvényen, akkor a „Tartalék ló” játékba kerülése mellett, speciális osztalékkal is számolhat a fogadó, feltéve, ha legalább a futam első három helyezettje szerepel a fogadószelvényen (Bónusz 3).

 • Meddig lehet fogadni?

  Fogadni egészen a futam startjának pillanatáig lehet, bármelyik terminálnál. Az adott napi futam hivatalos osztalékainak közlése után már a másnapi Kincsem+ versenyre lehet fogadást kötni.

 • Meddig vehetem fel a nyereményemet?

  A nyeremények kifizetése az adott verseny lefutását követően, az osztalékok kiszámítása után azonnal megkezdődik. A nyeremények az adott versenynaptól számított 90 napon keresztül igényelhetők. A nyeremények a 90. napon még igényelhetők, a 90. nap után a nyeremények már nem igényelhetők.

 • Hol fizetik ki a nyereményeket?

  A nyeremény kifizetésre vonatkozó szabályok a fogadóhelyek típusától függenek. A kisnyereményeket a futam lefutása után, a hivatalos eredményt követően a Szerencsejáték Zrt. bármelyik értékesítőhelyén vagy bármely Lovi fogadóponton fel lehet venni. A nagynyeremények kifizetése tekintetében az MLFSZ fogadásszervező jár el, benyújtott nyereményigénylési lap kitöltését követően és alapján.

  • A Lovi fogadópontokon, azaz a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. saját üzleteiben és az általa üzemeltetett termináljaival rendelkező partnerhálózatában 1.000.000 Ft-ig készpénzben fizeti ki a nyereményeket. Amennyiben a fogadóhely nem rendelkezik a kifizetendő összeggel, illetve a kifizetendő összeg meghaladná a fent leírt felső határt, úgy nyereményigénylési lap felvételét és a nyertes fogadószelvény bevonását követően a nyertes fogadószelvény birtokosa banki átutalással jut a nyereményéhez.
  • A Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatában a 200.000 Ft alatti kisnyeremények kifizetése bármelyik online terminállal rendelkező lottózóban, a nyertes szelvény terminálon történő beolvasása és ellenőrzése után megtörténik. 200.000 Ft és 5.000.000 Ft között a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű lottózóiban a nyertes fogadószelvény (átvételi igazolás) átadása és nyereményigénylési lap kitöltése szükséges, a nyeremény kifizetése ezt követően banki átutalással történik Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlára.
  • 5.000.000 Ft feletti nyeremény esetén a Fogadásszervező (MLFSZ) Ügyfélszolgálati vonalán (06 1-433 0549) személyes találkozó egyeztetésére kerül sor. A találkozó helye a budapesti Kincsem Park (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.). A nyeremény kifizetése a nyertes fogadószelvény bemutatása és a személyes adatok egyeztetése után kizárólag banki átutalás útján történik a nyeremény igénylés benyújtását követően legkésőbb 30 napon belül.
 • Mi történik akkor, ha senki nem nyeri meg a Jackpotot?

  Ha nem nyer senki, akkor a felajánlott nyeremények visszakerülnek a nyereményalapba, és ezeket a fogadásszervező további nyeremény formájában újra felajánlja majd a játékosoknak, például Jackpot napokat hirdet meg, extra nyereményért.

 • Volt már olyan, aki a Kincsem+ TUTI játékkal eltalálta az első öt lovat helyes befutási sorrendben?

  Szinte minden nap megnyeri valaki a Sorrendi Kincsem+ telitalálatért járó nyereményt, hiszen a világ több országában népszerű ez a játék. Magyarországon is többször volt már sorrendi Kincsem+ nyeremény, legutóbb 2019. január végén nyert egy szerencsés fogadónk több mint 104 millió forintot Kincsem+ TUTI-val.