SzerencseSzombat

HATOSLOTTÓ SORSOLÁS A DUNA CSATORNÁN!

A Szerencsejáték Zrt. egyik legnépszerűbb játéka 2020 első vasárnapjától a Duna csatornára kerül. A műsor a korábban már megszokott időpontban, azaz vasárnap 16:00 órai kezdettel 5 perces időtartamban kerül adásba.

Harsányi
Levente

Harsányi Levente rádiós és televíziós műsorvezető, aki több mint 20 éve dolgozik a szakmában. Két gyermek édesapja. Jelenleg a Petőfi Rádió Talpra Magyar című reggeli műsor és a SzerencseSzombat adás egyik műsorvezetője, emellett a Magyarország, szeretlek! című produkció csapatkapitánya.

Mák
Kata

Mák Kata közel 10 éve a SzerencseSzombat egyik állandó műsorvezetője. Korábban több rádióban is dolgozott szerkesztőként, majd műsorvezetőként. Egy gyermek édesanyja.

Kovács
Áron

Kovács Áron énekes, rádiós és televíziós műsorvezető. 1997 óta dolgozik a médiában. Korábban több televíziónál és rádiónál is dolgozott, jelenleg a Rádió Rock, az Észbontók és a SzerencseSzombat állandó műsorvezetője. Két gyermek édesapja.

Kiss
Orsolya (Kisó)

Kiss Orsolya, Kisó rádiós és televíziós műsorvezető. Karrierjét a 2003 szeptemberében elinduló VIVA zenei televízióban kezdte, később pedig több rádióban is dolgozott szerkesztőként és műsorvezetőként. 2011 óta a SzerencseSzombat állandó műsorvezetője.