Joker

Játssz Jokert egy szelvényen legalább 750 Ft-ért, töltsd fel szelvényed számát, és nyerj a heti sorsoláson!
Játssz 2019. október 21. és november 3. között bármely játékmódban Jokert egy szelvényen legalább 750 Ft értékben, töltsd fel játékod egyedi azonosító számát és nyerd meg a heti 10 x 1.000.000 Ft egyikét vagy akár a heti autónyereményt!
A regisztráció és a szelvényszám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
A szelvényszámok feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre!
Captcha nem megfelelő.
Captcha nem megfelelő.
Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}

Sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő, feltöltött játékok a vásárlás hetéhez tartozó heti sorsoláson vesznek részt a következők szerint:

Vásárlás ideje: 2019. október 21-27.
Sorsolás napja: 2019. október 28-án 11:00 órakor

Vásárlás ideje: 2019. október 28. - november 3.
Sorsolás napja: 2019. november 4-én 11:00 órakor

Az egyes heti sorsoláson a következő nyeremények kerülnek kisorolásra:

  • 1 db VW T-Roc Style 1.5 TSI ACT autónyeremény
  • 10 db, egyenként 1.000.000 Ft pénznyeremény

Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

A sorsolást követően a nyertesek a nyereményjátékba történt regisztrációjuk során megadott e-mail címen kapnak értesítést, továbbá a nyertes játékok egyedi átvételi számai az azokat feltöltő nyertesek számára is megjelennek a bet.szerencsejatek.hu/akcio/joker oldalon bejelentkezve a „Feltöltött szelvényszámok” között, illetve az akció internetes oldalán a nyereményjegyzékben. A nyertesek listája a lottózókban kihelyezett nyereményjegyzéken is közzétételre kerül.


Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A nyerteseket a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztály telefonon és/vagy e-mailben értesíti a nyereményéről, a nyeremény átadásának módjáról.
A nyertesnek – egyeztetést követően – személyesen kell megjelennie a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályon (1016 Budapest, Fehér út 10.), ahol nyereményigénylést vesznek fel, valamint a nyertes kitölti a Nyilatkozatot, amelyben aláírásával igazolja, hogy az akcióban meghirdetett pályázást kizáró okok esetében nem állnak fenn.

A nyereményigénylés keretében a nyertesnek:

  • értékesítőhelyen vásárolt játékkal elért nyeremény esetében át kell adnia a nyertesként kisorsolt egyedi azonosító számú átvételi igazolást,
  • a Szerencsejáték Zrt. elektronikus fogadási rendszerében belső egyenleg terhére (interneten, SMS-ben Okoslottó alkalmazással) vásárolt játékkal elért nyeremény esetében meg kell adnia az ügyfél-azonosító számát, valamint – az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására – be kell mutatnia bankszámlaszerződését vagy bankszámlakivonatot,
  • SMS-ben Mobil Vásárlás igénybevételével vásárolt játékkal elért nyeremény esetében be kell mutatnia a játék feladásakor használt üzembe helyezett SIM-kártyát,
  • ATM-ben befizetett játékkal elért nyeremény esetében be kell mutatnia a nyertes játék kifizetéséhez használt bankkártyát, valamint azt az üzembe helyezett SIM-kártyát, amelyhez tartozó telefonszám az ATM-en való regisztrációkor megadásra került.

További információk

Az akció részleteiről, a sorsolásokról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöld számon érdeklődhetsz 2019. október 21. és november 5. között, a hét minden napján 7 és 23 óra között.

Az akció részletes feltételeit a Részvételi és Játékszabályzat (pdf) > tartalmazza