Tippmix Szelvénypörgés

Fogadj a Tippmixen legalább 3-as kötésben, egy szelvényen minimum 300 Ft értékben, töltsd fel szelvényed számát, és nyerj a sorsolásokon!
Fogadj a Tippmixen november 18. és december 15. között legalább 3-as kötésben, egy szelvényen minimum 300 Ft értékben, és töltsd fel a fogadószelvényed számát, hogy részt vehess a nyeremények sorsolásain. Duplázd meg esélyed! Teljesítsd a feltételeket úgy, hogy egy labdarúgó eseményen „belül” legalább két piacon fogadsz a kötéstiltás nélkül megfogadható büntetőlapok száma vagy a szögletek száma típusú piacok valamelyikére, és ezzel a feltöltött szelvényeddel máris kétszer veszel részt a sorsolásokon!
A regisztráció és a szelvényszám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
A szelvényszámok feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre!
Captcha nem megfelelő.
Captcha nem megfelelő.
Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}

MIKOR LESZNEK A SORSOLÁSOK?

A feltöltött szelvényszámok automatikusan részt vesznek a nyereményjáték sorsolásain, amelyre a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában, közjegyző jelenlétében, a következő időpontokban kerül sor:

Heti sorsolások

 • 2019. november 18 – 24. között feltöltött szelvények közötti sorsolás
  • A sorsolás időpontja: 2019. november 26. 9:00 óra
  • Kisorsolt nyeremények: 8 db 250.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya és 20 db 100.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártya
 • 2019. november 25. – december 1. között feltöltött szelvények közötti sorsolás
  • A sorsolás időpontja: 2019. december 3. 9:00 óra
  • Kisorsolt nyeremények: 8 db 250.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya és 20 db 100.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártya
 • 2019. december 2 – 8. között feltöltött szelvények közötti sorsolás
  • A sorsolás időpontja: 2019. december 10. 9:00 óra
  • Kisorsolt nyeremények: 8 db 250.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya és 20 db 100.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártya
 • 2019. december 9 -15. között feltöltött szelvények közötti sorsolás
  • A sorsolás időpontja: 2019. december 17. 9:00 óra
  • Kisorsolt nyeremények: 8 db 250.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya és 20 db 100.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártya

Fődíj sorsolás

 • 2019. november 18. – december 16. között feltöltött szelvények közötti sorsolás
  • A sorsolás időpontja: 2019. december 17. 9:15 óra
  • Kisorsolt nyeremény: 1 db Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI ACT típusú személyautó

A részvételi feltételekben meghatározott, dupla eséllyel feltöltött Tippmix egyedi átvételi számokkal kétszer, a további Tippmix egyedi átvételi számokkal pedig egyszer veszel részt az adott heti sorsoláson. Egy Játékos az adott heti sorsoláson csak 1 kisorsolt nyereményre jogosult. Egy Játékos egy adott sorsoláson csak 1, az elsőként kisorsolt nyereményére jogosult.

A Nyereményjáték teljes ideje alatt, a részvételi feltételekben meghatározott, dupla eséllyel feltöltött Tippmix egyedi átvételi számokkal kétszer, a további Tippmix egyedi átvételi számokkal pedig egyszer veszel részt a nyereményjáték végi ráadás sorsoláson. A Játékos akkor is jogosult nyereményre a nyereményjáték végi Fődíj sorsoláson, ha bármelyik heti sorsoláson már ért el nyereményt.

HOGYAN TUDHATOD MEG, HOGY NYERTÉL-E?

 • Bejelentkezés után a feltöltött szelvényszámaidnál ellenőrizheted, hogy nyertél-e
 • e-mailben és/vagy telefonon is értesítünk
 • a weboldalon a NYEREMÉNYJEGYZÉKBŐL is tájékozódhatsz.

HOGYAN JUTHATSZ NYEREMÉNYEDHEZ?

A nyereményátvétel módjáról és helyéről a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztálya a regisztráció keretében a nyertesek által megadott telefonszámon és/vagy e-mailben egyeztet a nyertessel. A nyereményigénylés keretében a nyertesnek át kell adnia a nyertesként kisorsolt egyedi azonosító számú Tippmix átvételi igazolást.

A nyeremények átvétele előzetes egyeztetést követően, a sorsolástól számított 40 naptári napon belül történik. A Decathlon ajándékkártya és a Media Markt ajándékkártya nyeremények esetén a budapesti lakcímmel rendelkező nyertes a Szerencsejáték Zrt. valamely budapesti székházában veheti át a nyereményét, Budapesten kívüli lakcímmel rendelkező nyertes a lakcímhez legközelebb eső, a Szerencsejáték Zrt. saját lottózójában veheti át a nyereményét.

A fődíj (autónyeremény) átadása előzetes egyeztetést követően, a sorsolástól számított 40 naptári napon belül, a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályával egyeztetett időpontban és helyszínen történik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A játék részvételi feltételeiről, a nyereményekről és sorsolásról bővebb információt a Részvételi szabályzatban vagy a Nyereményinformációkban találsz. A részletekről a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatának 06-1-201-0580 telefonszámán lehet érdeklődni hétfőtől vasárnapig 7-23 óra között.

Szerencsejátékban, ezáltal a jelen Tippmix nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek. Nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek továbbá a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, valamint az értékesítésben személyesen részt vevő vállalkozók és azok terminált kezelő munkavállalói.

Az akció részletes feltételeit a Részvételi és Játékszabályzat (pdf) > tartalmazza.

NYEREMÉNYINFORMÁCIÓK (PDF)