Tipmix VB akció

Ezt a ziccert ne hagyd ki!

A NYEREMÉNYJÁTÉK VÉGET ÉRT. REGISZTRÁLNI ÉS SZELVÉNYSZÁMOKAT FELÖLTENI MÁR NEM TUDSZ, DE BEJELENTKEZÉS UTÁN A KORÁBBI FELTÖLTÉSEIDNÉL MEGNÉZHETED, HOGY NYERTÉL-E!
Tippelj a Tippmixen a 2018-as foci VB mérkőzéseire június 14. és július 15. között legalább 3-as kötésben, egy szelvényen minimum 1000 Ft értékben, és töltsd fel a fogadószelvényed számát, hogy részt vehess a nyeremények sorsolásán. Ahány érvényes szelvényszámot töltesz fel, annyiszor veszel részt a sorsoláson! Interneten és lottózóban összeállított fogadásoddal is részt vehetsz a játékban!
A regisztráció és a szelvényszám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
Az egyedi átvételi számok feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a nyereményjátékba történt regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Jelöld be, hogy nem vagy robot!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}

SORSOLÁS

A sorsolásra 2018. július 18-án, szerdán 10:30 órakor a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában kerül sor közjegyző jelenlétében.

A nyertes szelvényszámok a kisorsolt Játékosok számára bejelentkezés után, a feltöltött szelvényszámok között megjelennek, illetve a nyerteseket emailben is értesítjük.


HONNAN TUDHATOD MEG, HOGY NYERTÉL?

  • Bejelentkezés után a feltöltött szelvényszámaidnál ellenőrizheted, hogy nyertél-e
  • e-mailben és/vagy telefonon is értesítünk
  • a weboldalon a nyereményjegyzékből is tájékozódhatsz

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A játék részvételi feltételeiről, a nyereményekről és sorsolásról bővebb információt a Részvételi szabályzatban vagy a Nyereményinformációkban találsz, vagy 2018. június 14. és július 19. között a 06-80-313-313-as zöld számon érdeklődhetsz a hét minden napján 7-23 óráig.

A nyereményjátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt, így nem is pályázhatnak, nyereményre nem jogosultak. A nyereményjátékban kizárólag a részvételi feltételeknek megfelelő Tippmix fogadásokkal lehet részt venni, a Tippmixpro szelvényszámokkal nyereményjogosultság nem szerezhető. Az akcióban nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, az értékesítésben személyesen részt vevő vállalkozók és azok terminált kezelő, valamint a Szerencsejáték Zrt. termékeinek értékesítésében egyéb módon részt vevő munkavállalói. 

Részvételi szabályzat (pdf) Nyereményinformációk (pdf)

Nyereményjáték adatkezelési tájékoztató (pdf)


REKLÁMFILM