Aktuális akciók

Ökokaland Extra sorsjegy akció

Vásárolj Ökokaland Extra sorsjegyet értékesítőhelyeinken, és a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyed adatait töltsd fel az akció aloldalán a heti nyereményekért és a fődíjért, a Skoda Enyaq iV 60 elektromos autóért!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Fogadj és nyerj!

Fogadj a Tippmixpro oldalon vagy értékesítőhelyen/lottózóban Tippmix szelvényen 2022. február 7-27. között legalább 3-as kötésben és 3.000 Ft összértékben és nyerd meg az értékes heti nyereményeink egyikét! Ha pedig legalább 3-as kötésben és 10.000 Ft összértékben fogadsz, akkor tiéd lehet a főnyereményünk, egy Cupra Formentor autónyeremény is!
Megnézem a részleteket

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót, egy szelvényen a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva legalább 1.800 Ft értékben, pályázz és nyerj a heti valamint főnyeremény sorsolásokon is!
Megnézem a részleteket

Budapesti Szerencsehetek

Játssz egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben Ötöslottót, Hatoslottót vagy Skandináv lottót bármely budapesti értékesítőhelyünkön, és megnyerheted a heti nyeremények egyikét és az akció főnyereményét is!
Megnézem a részleteket

Sorsjegyszüret

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 18 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket