Aktuális akciók

Születésnapi Ötöslottó akció

Játssz Ötöslottót egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben és nyerd meg a heti 1x5 millió Ft, 5x1 millió Ft és 15x300 ezer Ft pénznyeremény egyikét, és akár a főnyereményünket, a Volkswagen Arteon SB autót is!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Fogadj és nyerj!

Fogadj a Tippmixpro oldalon vagy értékesítőhelyen/lottózóban Tippmix szelvényen 2022. február 7-27. között legalább 3-as kötésben és 3.000 Ft összértékben és nyerd meg az értékes heti nyereményeink egyikét! Ha pedig legalább 3-as kötésben és 10.000 Ft összértékben fogadsz, akkor tiéd lehet a főnyereményünk, egy Cupra Formentor autónyeremény is!
Megnézem a részleteket

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót, egy szelvényen a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva legalább 1.800 Ft értékben, pályázz és nyerj a heti valamint főnyeremény sorsolásokon is!
Megnézem a részleteket

Sorsjegyszüret

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 18 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket