Aktuális akciók

Februári Szerencsenapok

Játssz februári akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen több mint 44 millió forint talál gazdára!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Tavaszi Extra Mázli

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil-alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót egy szelvényen - a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva - legalább 1.800 Ft értékben, majd pályázz, és nyerd meg az akció heti nyereményeinek egyikét, és akár a főnyereményt, a 3 millió Ft pénznyereményt is!
Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj február 28. és március 3. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

Fogadj és nyerj!

Fogadj a Tippmixpro oldalon vagy értékesítőhelyen/lottózóban Tippmix szelvényen 2022. február 7-27. között legalább 3-as kötésben és 3.000 Ft összértékben és nyerd meg az értékes heti nyereményeink egyikét! Ha pedig legalább 3-as kötésben és 10.000 Ft összértékben fogadsz, akkor tiéd lehet a főnyereményünk, egy Cupra Formentor autónyeremény is!
Megnézem a részleteket

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót, egy szelvényen a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva legalább 1.800 Ft értékben, pályázz és nyerj a heti valamint főnyeremény sorsolásokon is!
Megnézem a részleteket