Aktuális akciók

Júliusi Szerencsenapok

Játssz júliusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadássorsoláson is! Összesen 75 millió forint talál gazdára!

Megnézem a részleteket

Indíts Játékoskártyával!

Játssz egy szelvényen 2024.05.13-08.04. között legalább 1500 Ft értékben és gyűjts pontokat, mert Játékoskártyád most akár egy autót is érhet!

Heti nyeremények: 1 x 500 ezer Ft, 5x 100 ezer Ft

Főnyeremény: Volkswagen T-ROC R 2.0 TSI DSG

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

E-sport nyereményjáték

Fogadj E-sport nyereményjátékunkban a tippmixpro.hu/e-sport oldalon, és nyerhetsz a szakasz, valamint a főnyeremény sorsolásokon is! Összesen több mint 3 millió forint talál gazdára!
Megnézem a részleteket

E-sorsjegy nyereményjáték - Kezedben a szerencse

Játssz e-sorsjegy nyereményjátékunkkal és tiéd lehet akár az 1 millió Ft készpénz vagy a további értékes nyeremények egyike! Vásárolj egy adott akciós héten e-sorsjegyet bármilyen összetételben legalább 1800 Ft értékben és bekerülhetsz az adott heti sorsolásba, ha pedig mindhárom héten játszol hetente legalább 1800 - 1800 Ft értékben akkor részt veszel az extra nyeremények sorsolásán is!
Megnézem a részleteket