Aktuális akciók

Kincsem+ Nyereményjáték!

Vásárolj a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban vagy értékesítési partnereinél 2024. április 22. és május 5. között egy szelvényen legalább 800 forintértékben Kincsem+, vagy Kincsem+ TUTI fogadást, és fogadásod automatikusan részt vesz a nyereményjáték heti nyereményeinek sorsolásán kívül a főnyeremény sorsolásán is.

Ha a főnyereményt Játékoskártya használatával vásárolt játékkal nyered meg, akkor a nyereményedet megduplázzuk: 4 millió Ft-ot vihetsz haza!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót, egy szelvényen a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva legalább 1.800 Ft értékben, pályázz és nyerj a heti valamint főnyeremény sorsolásokon is!
Megnézem a részleteket

Sorsjegyszüret

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 18 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket

E-sport nyereményjáték

Fogadj E-sport nyereményjátékunkban a tippmixpro.hu/e-sport oldalon, és nyerhetsz a szakasz, valamint a főnyeremény sorsolásokon is! Összesen több mint 3 millió forint talál gazdára!
Megnézem a részleteket