folyamatos-játék

A folyamatos játék egy az internetes fogadási rendszerben az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Luxor és az Eurojackpot esetében elérhető olyan játékmód, amelynek keretében a belső egyenleged terhére folyamatosan, mindig a soron következő aktuális számsorsolásra automatikusan játékba küldésre kerül az általad összeállított szelvény, illetve szelvények.

Ezáltal az eddig megszokott 1 vagy 5 hétre, illetve sorsolásra érvényes szelvényekhez képest az adott játék esetében akár minden soron következő számsorsolására lehet érvényes játékod anélkül, hogy akár hetente, akár – játéktól függően – 5 hetenként szükség lenne újabb és újabb szelvény kitöltésére és megvásárlására.

Előnye például az öthetes játékhoz képest, hogy a belső egyenlegedből mindig csak az  éppen aktuális sorsolásra érvényes játék(ok) ára kerül levonásra, így nem szükséges egyszerre több sorsolás árát előre kifizetned, a költésed egyenletesebbé válik.

A szelvényeden természetesen Jokert is van lehetőséged megjátszani. Mivel a folyamatos játék keretében mindig változatlan tartalommal kerül automatikusan játékba küldésre a szelvényed (azaz ugyanazokat a játékokat és megjátszott számokat, mezőket tartalmazza, amelyeket a folyamatos játék elindításakor kiválasztottál), az automatikus játékba küldéskor az adott Joker játékod is újra beküldésre kerül.


Melyik számsorsjátékokon lehet folyamatos játékot indítani?

A folyamatos játékmód kiválasztására az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Luxor és az Eurojackpot játék esetében, valamint az ezek mellett vásárolt Joker esetében van lehetőség.

Egy folyamatos játék csak egy számsorsjáték típust (opcionálisan Jokerrel kiegészítve) tartalmazhat.


Hogyan tudsz elindítani egy folyamatos játékot?

A folyamatos játékmód kiválasztására az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Luxor és az Eurojackpot játék esetében, valamint az ezek mellett vásárolt Joker esetében van lehetőség.

Egy folyamatos játék csak egy számsorsjáték típust (opcionálisan Jokerrel kiegészítve) tartalmazhat.

Folyamatos játék esetében az adott szelvény áraként az 1 sorsolásra vonatkozó szelvényár kerül feltüntetésre a megjátszott mezők száma (és esetleg a Joker játék(ok)) alapján. Ezáltal a folyamatos indításakor is csak ez az összeg kerül levonásra.


Mire kell figyelned?

A folyamatos játékként elindított számsorsjáték szelvényed esetében az automatikus játékba küldésre csak akkor kerülhet sor, ha az automatikus játékba küldés időpontjában a belső egyenlegeden rendelkezésre áll a megfelelő összeg. Ennek hiányában – mivel az egyenleged nem lehet negatív – az adott szelvény nem kerül játékba küldésre, amelyről e-mailben értesítést kapsz. Ekkor lehetőséged van a belső egyenleg feltöltését követően az adott játékodat manuálisan beküldeni. A soron következő újabb sorsolás előtt azonban a fogadási rendszer – akkor már az újabb számsorsolásra – ismét megkísérli az automatikus játékba küldést.

A folyamatos játékmódhoz kapcsolódó további információkat a Gyakori Kérdések oldalán, a Folyamatos játék menüpontban találsz.

Amennyiben esetleg ott nem kaptál választ a kérdésedre, kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu címen vagy a (06-1) 201-0580 telefonszámon.


Indíts folyamatos játékot, hogy ne maradj le a következő sorsolásokról!