happyhourL5

Játssz aktív státuszú Játékoskártyáddal május 23. és június 13. között keddenként 13:00 és 15:00 között, egy szelvényen legalább 6 mező Ötöslottót és egy választható 500 Ft értékű sorsjegyet (Kis Meglepetés, NEON 500, Nyomkövető, Pénzmátrix, Vadvilág 500, Szuper Black Jack, Szuper Bankó) ajándékba adunk!

Az ajándékot csak a Szerencsejáték Zrt. földi értékesítői hálózatában, a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken (kivéve a Magyar Posta Zrt. postáin, postapartnereinél, illetve a Magyar Lapterjesztő Zrt. üzleteiben, valamint 2023. május 23-án a MOL töltőállomásain), egyhetes, normál játékmódban megjátszott Ötöslottó szelvénnyel válthatod ki, amelyet Játékoskártyád használatával (azaz terminálon történt beolvastatása után) vásároltál meg.

Az ajánlat csak már aktív státuszú Játékoskártyával vehető igénybe. Az ajándékra csak a Játékoskártyával megvásárolt, legalább 6 mező Ötöslottót tartalmazó szelvény jogosít. A 6-nál több mezőt tartalmazó Ötöslottó szelvény után is csak 1 ajándék sorsjegy kapható, valamint akkor is, ha egy vásárlás keretében több szelvénnyel is teljesíted a feltételt.

További részletek a részvételi feltételekben.

1 Keresd fel
országszerte
a lottózók
egyikét!
2 Add át
Játékoskártyádat
még a vásárlás előtt
értékesítőnknek!
3 Vásárolj a
feltételeknek
megfelelően az
ajándékért!
Részvételi feltételek