Hírek

24 milliót hozott játékosunknak a Bajnokok Ligája

2011.10.26.

Az is igaz azonban, hogy minden tippmixelő álma, hogy ilyen befektetés mellett ekkora hasznot hajtson fel, és ez a példa is jól jelzi, igenis érdemes kis tétekkel, nagy odds-ra vadászva operálni. A hatvanhárom alkalommal, egyenként 200 forint értékben feladott szelvények mindegyikén nyolcas kötésben játszott játékosunk, kizárólag Bajnokok Ligája mérkőzéseket megfogadva. Azt azért nem lehet állítani, hogy tökéletes nyugalomban nézhette végig a mérkőzéseket a játékhét egyértelműen legügyesebb fogadója, hiszen egyrészt keddi és szerdai mérkőzéseket kombinált – hétfőn feladva szelvényeit – másrészről a találkozókon esett gólok számának megtippelése mindig hordoz magában veszélyeket, és aztán folyamatosan magas adrenalin-szintet. Példának okáért, a Lille – Internazionale összecsapáson Pazzini már a 21. percben megszerezte a vezetést az olaszoknak, így a tippmixelő által várt góltalan, de maximum egy gólt hozó mérkőzésen 70 percen keresztül kellett „körmöt rágni”, hogy nehogy újabb találat szülessen. A Basel – Benfica, találkozón negyedórával a lefújás előtt érkezett a hőn áhított második gól, míg az Olympiakosz – Dortmund mérkőzésen a 76. percig kellett izgulnia játékosunknak a megfelelő végkimenetel kialakulásáért, a 4. gól megszületéséért. Emellett számtalan találkozón korán kialakult a várt végkifejlet, volt ahol egy félidőt, volt ahol fél órát is ki kellett húznia az eredménynek a hibátlan tipp érdekében, de a nyeremény minden izgalmat feledtet. Az összességében 12 600 forintos tétre ugyanis egészen szenzációs nyeremény, 24 639 000 forint ütötte játékosunk markát, akinek ezúton is gratulálunk, és további tippmix-sikereket kívánunk.

CSZKA Moszkva - Trabzonspor: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
Lille - Internazionale: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H
Napoli - Bayern München D
Basel - Benfica: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
Leverkusen - Valencia: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
Olympiakosz - Dortmund: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V
Marseille - Arsenal: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H
Sahtar Doneck – Zenit Szentpétervár D

A szenzációs nyeremény mellett természetesen a megszokott összefoglalónkban is találunk érdekességeket. A legnépszerűbb események Top 5-ös rangsorába tulajdonképpen – egy kivételtől eltekintve – csak és kizárólag 100 000 fölötti fogadásszámmal kerülhetett be mérkőzés. A Porto – Apoel Nicosia csata vitte a prímet, 133 508 megkötött fogadással, de szorosan követte ezt a párharcot a Manchester City – Villarreal találkozó, a maga 126 és félezres mutatójával. A Milan – BATE Boriszov, valamint a Real Madrid – Lyon összecsapások hasonló számokat produkáltak, 113 ezer szelvényen szerepelve, a kivételt pedig a Manchester United Romániában, az Otelul Galati otthonában tett vendégszereplése jelentette, de erre a párharcra is 99 ezret megközelítő fogadás érkezett.

A magas fogadási kedv a legnagyobb kifizetett nyeremények listájának eredményein is meglátszódott, köszönhetően a sok helyütt elért, papírformának megfelelő végkifejlettel. A legjobb 5 közé ezen rangsorban 50 millió forintos kifizetésnél rosszabb mutatót hozó fogadási esemény nem szerepel. Az élen a Manchester City – Villarreal találkozó zárt, 59,94 milliós kifizetéssel, amelyet azonban a 42. játékhét ajánlatában szereplő több másik BL-találkozó is megközelített. Az Otelul Galati – Manchester United csata 57 és fél millió forintnál is többet, a Real Madrid – Lyon párharc pedig 55 milliónál is többet fialtak, miközben a Basel – Benfica mérkőzés éppen hogy elmaradt az 54 milliós hozamtól. Érdekesség, hogy a Napoli – Bayern München összecsapás ugyan döntetlennel zárult, de a tippmixelők többsége erre fogadott, így 50,55 milliós kifizetett összeget regisztrálhattunk ezen ajánlat kapcsán – beleértve természetesen a kiegészítő eseményeket is.

Ahogy minden játékhét során, úgy a 42. játékhét alkalmával is találunk nagycsapatokat a legváratlanabb eredmények felsorolásában, igaz, ezúttal talán többet, mint azt megszokhattuk. Az angol Premier League aranyérmének egyik várományosa, a Chelsea is ezen a listán szerepel, hiszen a hétvégén a QPR otthonában szenvedett vereséget (eredmény:1-0, 38 352 szelvényből 1366 helyes tipp, nyertes odds: 7,65). Ha meglepő volt a londoniak városi derbin elszenvedett veresége, akkor a találkozó előtt tízenöt mérkőzésen keresztül veretlen Bayern München hannoveri fiaskója is feltétlenül kiérdemli a piszok nagy meglepetés jelzőt, amit azért az eseményt megjátszó, több mint szakértő játékosaink 10 százaléka is eltalált (eredmény: 2-1, 3455 helyes tipp érkezett be 34 690 szelvényből, remek, 7,10-es nyereményszorzóért). A nagycsapatok meglepetés-eredményeinek sorát a Barcelona zárja, hiszen a katalánok a Sevilla elleni, hazai környezetben voltak képtelenek győzni, pedig Messi még büntetőt is rúghatott (eredmény: 0-0, 31 766 szelvényből 1 773 tökéletes tipp, 6,15-ös nyertes odds mellett)

A magyar érdekeltségű fogadási események között található érdekesebb eredmények között természetesen megtalálhatjuk a magyar labdarúgó NB I legnagyobb derbijét, az FTC - Újpest találkozót, ahol a hazai győzelmet sokan eltalálták, és ezzel remek odds-szal erősítették játékosaink szelvényeit (eredmény: 3-0, 43 332 szelvényből 25 690 helyes tipp, nyertes odds: 2,13). A Veszprém férfi kézilabdásainak Chehovskie Medvedi elleni Bajnokok Ligája-diadala sokaknak okozott örömöt (eredmény: 24-22, 28 844 tökéletes tipp 30 334 szelvényből, 1,28-as nyereményszorzóért). Két különböző sportág magyarországi élcsapata is döntetlent regisztrált a mögöttünk hagyott játékhét során: A női kosárlabda Euroligában a Sopron csapata a Nadezhda ellenében kényszerült hosszabbításra (végeredmény: 65-65, 13 075 szelvényből 309 helyes tipp, 13,50-es nyertes odds), miközben az osztrák jégkorong-bajnokságban viaskodó Alba Volán a Salzburg ellen „remizett”, sok leleményes tippmixelőnek szerezve boldogságot (végeredmény: 2-2, 13 980 szelvényből 5087 helyes tipp, 4,00-ás odds mellett).

Vissza