Hírek

A Kaszinó sorsjeggyel akár 75 millió forintot is nyerhetsz!

2018.04.11.

Társaságunk kínálatában április 6-tól megtalálható a Kaszinó sorsjegy, mely kiemelkedően magas, 75 millió forintos főnyereményt kínál megvásárlóinak.

Az új sorsjegyünk grafikája a western filmek világát idézi, felülete fényes, duplán kinyitható, és összesen 10 játékot kínál a sorsjegyek szerelmeseinek. A 75 milliós jackpot mellett rengeteg további nyeremény között található 8 db 10 millió és 25 db 1 millió forintos nyeremény.

Minden bizonnyal sokan teszik majd próbára szerencséjüket, hiszen a társaságunk tavalyi kutatásából kiderült: a magyar vásárlók nagyon szeretik a sorsjegyújdonságokat.

Az elmúlt évben a játékosok a legtöbbet a Buksza sorsjeggyel nyertek. Ha a 2017-ben eladott 24,5 millió darab Buksza kaparós sorsjegyet egymás mellé helyeznénk, akkor egy 4500 km-es utat alakíthatnánk ki, amin Európa 10 csodálatos fővárosát (Pozsony, Bécs, Prága, Berlin Amsterdam, Brüsszel, Luxemburg, Párizs, Madrid, Lisszabon) érintve jutnánk el Európa legnyugatibb pontjára, az évszázadokig világvégének gondolt Atlanti-óceán partján lévő Cabo da Roca kikötőbe.

Persze, aki most a Kaszinó sorsjeggyel esélyt ad a szerencséjének és megüti a főnyereményt, bármely európai fővárost is meglátogathatja. Sőt, a 75 millió forintos jackpotból egy amerikai útra is futhatja, ahol a szerencsés nyertes az egész vadnyugatot bebarangolhatja.

Vissza