Hírek

A legjobbak között a Szerencsejáték Zrt.

2017.07.26.

Rangos minősítéssel gazdagodott a Szerencsejáték Zrt., azzal, hogy elnyerte a nemzetközileg is elismert Bisnode „AAA” tanúsítványt, mellyel Magyarországon a cégek csupán 0,63%-a rendelkezik.

Miért fontos ez a tanúsítvány?

  • A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.
  • Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a Szerencsejáték Zrt. pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást, valamint a cég demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is.
  • Bisnode minősítésre Magyarországon jelenleg csak a cégek 9,82 %-a jogosult, ezen belül pedig a rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelölő AAA minősítésre csupán a 0,63 százalékuk, így ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés.

A Társaság büszke rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozik.

Bisnode tanusitvany

Vissza