Hírek

Adjon esélyt a szerencsének!

2012.05.08.

Április utolsó hetében kerekedett fel első ízben a Milliomost keresünk stábja, hogy rábukkanjon az országban arra a kiválasztottra, akit a játék szabályainak megfelelően pillanatok leforgása alatt milliomossá tehet. Az első portya Bátonyterenyére vezetett. A település főútján békésen bandukoló Kruppa Pál, aki kezében gyermekbiciklivel haladt úti célja felé, aligha számolt azzal, mikor reggel kipattant az ágyából, hogy még aznap este milliomosként hajtja álomra a fejét. A Kossuth Lajos úton ugyanis a Milliomost keresünk különítményével találta magát szemben, akik minden kertelés nélkül arra kérték, hogy adja elő az arra a hétre érvényes Ötöslottó szelvényét. Emberünk némi habozás után felmutatta az igazoltatásra korábban soha nem kért dokumentumot, amelyen pontosan négy mezőt játszott meg. Ennyi éppen elég volt ahhoz, hogy felmarkolhassa az Őt jogosan megillető egymillió forintot.

Május 2-án Kaposvárra indult a Milliomost keresünk csapata. A verőfényes kora nyári időjárást, a hibátlanul kék eget látva feltehető volt, hogy hemzsegni fognak a városban a milliomos jelöltek. A sorsolás szeszélye folytán olyan játékosra vadászott a stáb, aki minden jel szerint férfi, és valamilyen fejfedőt visel. A kutatás útvonalát a 222. számú kaposvári lottózóból elsőnek kilépő játékos határozta meg. Feladata mindössze annyi volt, hogy csukott szemmel rábökjön a táblagépen a város térképére. Ekkor kezdetét vette az aznapra rendelt milliomos becserkészése a kijelölt útvonalon. Tíz arra haladó fejfedős férfi került a stáb látókörébe, olyan is akadt köztük, akit futtában próbáltak megállásra bírni a jó ügy érdekében. Végül minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. A megszólított urak hagyták elmenni maguk mellett a szerencsét. Az aktuális hétre érvényes, legalább négy mezővel megjátszott Ötöslottó szelvény ugyanis egyiküknél sem került elő a bevásárló cekker aljából, vagy a kiforgatott zsebek és tárcák mélyéről. Így esett meg, hogy Kaposvár milliomos nélkül maradt.

Szeptember végéig minden héten, kedden nyakába veszi az országot a Milliomost keresünk stábja. Legyen Ön is résen! Tartsa nyitva a szemét, és ne fusson el a szerencséje elől! Legalább négy mezővel kitöltött Ötöslottó szelvény nélkül pedig ki se tegye a lábát otthonról! A többi a szerencsén múlik. Hajrá!

Vissza