Hírek

Akár 50 milliót hozhat a konyhára a megújult sorsjegykirakós – érkezik a Puzzle+

2023.12.21.

Kilenc gyors, mégis összetett játékmenettel, vidám külsővel és a papíralapúnál nagyobb nyerési eséllyel jön a Puzzle+ elektronikus sorsjegy. Magyarország első sorsjegykirakósának digitális változatával akár 50 millió forintot nyerhetnek a szerencsések, de további három, egyenként 1 millió forintos jutalom is várja a kaparós játékok kedvelőit.

A klasszikus Puzzle sorsjegy már megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend a szerencsejátékosok körében – a megújult Puzzle+ e-sorsjegy az elődje nyomdokaiban járva, ugyanakkor a papíralapú változat vonzó tulajdonságaira rálicitálva igyekszik elnyerni a kaparósok rajongóinak rokonszenvét. A digitális sorsjegyen egy újfajta, ám a játékosok számára nem ismeretlen játékmechanikát alkalmaz a Szerencsejáték Zrt. Ennek lényege, hogy a sorsjeggyel kattintás révén léphetünk interakcióba, majd egy rövid animációt és hanghatást követően tűnik el a virtuális fedőréteg és válnak láthatóvá az eltakart, négy darabos puzzle-t formázó mezők.

A hatszázezer példányban megjelenő Puzzle+ több mint kétszázezer nyereményt kínál, köztük öt százezer forintos és három egymillió forint értékű jutalmat, a legszerencsésebb játékos pedig az 50 milliós fődíjjal lehet gazdagabb. A nemzeti lottótársaság új terméke 1000 forintért vásárolható meg.

A Szerencsejáték Zrt. a digitális sorsjegykínálatának megalkotása során mindenkor figyelembe veszi a fogyasztói preferenciákat, így a Puzzle+ fejlesztésekor is a „mobile first” elvet juttatta érvényre: az új e-sorsjegy játékai az átlagos méretű kijelzős mobiltelefonokon nyújtanak maximális játékélményt, de természetesen bármilyen okoseszközről, ugyanakkor számítógépes böngészőből is elérhetők.

A Puzzle+ a társaság digitális sorsjegyportfóliójának huszonhetedik darabja. Az új típusú kaparós sorsjegyek papíralapú elődjei már bizonyítottak azzal, hogy kivétel nélkül elnyerték a játékosok tetszését; az elektronikus verziók látványvilágukban és a bennük található játékokat tekintve is hasonlítanak a klasszikusokra, ugyanakkor mind játékélményben, mind pedig nyerési esélyben többet nyújtanak.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza