Hírek

Akcióban a hősök

2012.04.04.

Hamarosan ellepik a várost a Szerencsejáték Zrt. „hősei”: április 10-14. között az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó és a Luxor játékok megszemélyesítőire vár a feladat, hogy a játékosokat a szerencséjük felé tereljék.

Budapest belvárosában egy hirtelen felépült, majd nyom nélkül eltűnt lottózó előtt konszolidált, öltönyös úriemberrel, szárnyas és viking külsejű lényekkel, tűzpiros bőrruhába bújt „vadmacskával” és egy egyiptomi hercegnővel találkozhattak már a járókelők. A Szerencsecsapat tagjai a reklámfilm forgatásán még testi épségüket is kockára tették azért, hogy „megmentsék” a játékosokat: kaszkadőr nélkül röpködtek a levegőben a kora tavaszi dermesztő hidegben.

Érdemes lesz figyelni a Hősöket például a televízióban is: nem csupán azért, mert felbukkanásuk egy új, különnyereményeket kínáló akciót jelez, de néhány tagja kifejezetten gyönyörködteti is a szemet. Áprilisban lendül akcióba a Szerencsecsapat egyik legelbűvölőbb tagja, a titokzatos egyiptomi hercegnő is, akinek küldetése, hogy a Luxor játék híveinek eszébe juttassa az akár milliós nyereményt is tartogató akciókat.

További részletek a szerencseplusz.hu oldalon!

Vissza