Hírek

Az ékszerdoboz

2012.01.30.

A Karátok közt exkluzív megjelenésével még azokat is elkápráztathatja, akik egyébként nem szoktak kaparós sorsjeggyel játszani. Csillogó, szemet gyönyörködtető külsejével ez a játék kilóg a többi közül, és valószínűleg sokak kedvence lehet majd. A sorsjegyet holografikus papírra nyomják, ennek köszönhető a gyémántra emlékeztető, egyedi csillogása; bármerre fordítjuk, minden irányból más színben ragyog.

A Karátok közt sorsjegy főnyereménye is csábító, akár 25 millió forintot is nyerhet vele egy-egy szerencsés. Négy játékmezővel is próbára teheti magát minden játékos, amelyek mindegyikén más színű drágakő jelenik meg:

Az első játékmezőben tíz sorba rendezve két-két sárga drágakő látszik. Ha ezeket lekaparva a játékos egy sorban két azonos számra bukkan, akkor a sor melletti Nyeremény felirat alatt feltüntetett összeget nyeri.

A második mező akkor nyertes, ha a lila ékkövek három azonos, egyben a nyeremény névértékét is jelentő összeget rejtenek.

A harmadik mező takarórétege alatt az Ön drágakövei bújnak meg, összesen kilenc darab. Amennyiben ezen szimbólumok közül bármelyik azonos a mezőhöz tartozó Nyerő drágakő szimbólummal, akkor a játékost az ahhoz rendelt nyereményösszeg illeti meg.

S a hab lehet a tortán a negyedik, Duplázzon! játékmező, feltéve, hogy alóla három egyforma „2x” feliratú gyémánt szimbólum tűnik elő. Ez esetben az első, második és harmadik játékban összesen elért nyeremény megduplázódik.

Vissza