Hírek

Belső egyenlegedet akár már Simple fiókoddal is feltöltheted

2019.05.17.

Az OTPdirekt fizetési felületéről a SimplePay online fizetési megoldására való átállással ezentúl a Szerencsejáték Zrt. online felületein (https://bet.szerencsejatek.hu/ és https://www.tippmixpro.hu/) is fizethetünk Simple fiókkal és a benne elmentett bankkártyával, így a jövőben nem szükséges minden alkalommal megadni a kártyaadatokat a szerencsejáték belső egyenleg feltöltése során.

Játékosaink számára mostantól az alábbi két megoldást kínáljuk:

  • Amennyiben a játékos már rendelkezik Simple fiókban regisztrált bankkártyával, a fizetési felületen a Simple fiókjába bejelentkezve megtalálja korábban rögzített bankkártyáját, így a bankkártyaadatok ismételt megadása nélkül, gyorsan és egyszerűen töltheti fel belső egyenlegét.
  • Amennyiben a játékos nem rendelkezik a Simple fiókban regisztrált bankkártyával, természetesen Simple fiók létrehozása nélkül is lehetséges a belső egyenleg fetöltése. A tranzakció ekkor is a SimplePay rendszeren keresztül fut végig, de a kártyaadatok nem kerülnek mentésre.

A SimplePay egyenlegfeltöltés a többi tulajdonságában megegyezik a korábbi OTP Bankos feltöltéssel: változatlanul 500 Ft a befizetés minimum összege, illetve a sikeres tranzakciót követően az összeg azonnal jóváírásra kerül a játékos belső egyenlegében.

Mit érdemes tudni a Simple fiókról?

Jelenleg már több mint 700.000 felhasználó rendelkezik Simple fiókkal, számukra mostantól a szerencsejáték belső egyenleg feltöltése is pillanatok alatt lehetséges a fiókban elmentett bankkártyájukkal. 

Aki még nem rendelkezik Simple fiókkal, a vásárlási folyamat közben is regisztrálhat Simple fiókot és biztonságosan elmentheti benne bankkártyáját, így legközelebbi vásárlásakor már nem kell újra megadnia kártyaadatait, csak kiválasztani a korábban elmentett bankkártyát, amellyel fizetni szeretne.
Az újonnan létrehozott Simple fiók számos más szolgáltatásban is igénybevehető:

  • több mint 5000 webshopban online vásárlásokra
  • a Simple alkalmazásban elérhető változatos szolgáltatásokra (parkolás, autópálya-matrica, ételrendelés, mozijegyvásárlás, koncert- és fesztiváljegyek, taxi)
  • a Simple alkalmazással érintéses mobilfizetésre az erre alkalmas terminálokon

A Simple rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti, a cég 2017 óta a szigorú PCI DSS tanúsítvány birtokosa, így a kártyaadatokat a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően tárolja.

A PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) szabvány öt nagy kártyatársaság által (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) közösen létrehozott adatbiztonsági szabvány, amely a bankkártya adatok biztonságos kezelésének szabályait tartalmazza.

További információkért látogassatok el a SimplePay oldalára!

Vissza