Hírek

„Boldog karácsonyt!” sorsjegyet ajándékba!

2014.11.11.

2014. november 7-én elkezdődött az immár hagyományosnak számító szezonális Boldog karácsonyt! sorsjegy értékesítése. Aki úgy gondolja, hogy szeretteit meglepi egy izgalmas sorsjeggyel, amivel akár a 75 millió forintos fődíjat is megnyerheti, annak igyekeznie kell, nehogy elfogyjon!

Az ünnepi sorsjegy már megszokott különlegessége, hogy ajándékkísérő funkciót is betölthet. A vásárló a sorsjegyen található „kártya” kitöltésével a sorsjegyet szeretteinek ajándékozhatja, és ha a vásárlás a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban történik, a sorsjegy mellé egy ünnepi borítékot kap ajándékba.

A 2014-es Boldog karácsonyt! sorsjegy újdonsága, hogy a hosszúkás alakú sorsjegy félbehajtható, így akár egy kisebb borítékba is behelyezhető. A 75 millió forintos kimagasló főnyeremény mellett további 10 darab 10 millió forintos és sok százezer kisebb és nagyobb nyeremény várja szerencsés gazdáját 2 milliárd 645 millió forint összértékben.

A Boldog karácsonyt! sorsjegy megvásárlásával a játékos a Bátor Tábor Alapítvány tevékenységét támogatja, így nem csak azt teheti boldoggá, akinek megveszi, hanem egy olyan tábor gyermekeit is, akik súlyos betegséggel küzdenek nap mint nap.

Vissza