Hírek

Elegáns és izgalmas: páratlan játékélményt kínál a Szerencsejáték Zrt. új sorsjegye

2023.09.01.

Megjelenésében is fényűző, milliomos nyereményeket kínálósorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. kínálata. A Milliomos Klub rendhagyó módon két darab 85 millió forintos fődíjjal, összesen pedig 5,175 milliárd forintnyi nyereménnyel várja a szerencsevadászokat.

Exkluzív klubba invitálja játékosait a Szerencsejáték Zrt. egyedi kivitelű, formabontó sorsjegye, amellyel több mint 300 darab milliós nyereményt – köztük 45, egyenként 5 millió forintos és 265 darab 1 milliós nagynyereményt – vihetnek el a sorsjegyjátékok szerelmesei. A Milliomos Klubbal akár kétszer 85 millió forint is megnyerhető, a játék által kínált össznyeremény értéke pedig több mint 5 milliárd forint.

A sorsjegyen az öt alapjáték mellett egy bónuszjáték kapott helyet, amelyek a sorsjegyekről már jól ismert, valamint teljesen új játékmenetek kombinációjából állnak, ezáltal a hagyományt szerető és az újdonságokra nyitott, élménykereső játékosok szimpátiáját egyaránt elnyerheti.

A Milliomos Klubbal magasabb nyerési eséllyel játszhatnak a játékosok. A legújabb sorsjegy 2023. szeptember 1-jétől érhető el a lottózókban, és új árkategóriában, 2500 forintos áron juthatnak hozzá a szerencsevadászok.

A nemzeti lottótársaság folyamatosan bővíti sorsjegykínálatát, új termékei fejlesztése során pedig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a játékosok mindig unikális játékélményben részesüljenek, ugyanakkor megtapasztalhassák az újdonság varázsát is.

Vissza