Hírek

Ezer gyereket látott vendégül az Operaházban a Szerencsejáték Zrt.

2011.01.03.

A Szerencsejáték Zrt. olyan gyerekeket szeretett volna maradandó élménnyel megajándékozni, akik ritkán jutnak el operába vagy színházba, akiknek különösen fontos, hogy érezzék a felnőttek gondoskodását, szeretetét. A Class FM munkatársaival összefogva ezer hátrányos helyzetű gyereket hívtak meg a gyönyörű balettra. A rossz idő ellenére az ország minden pontjából épségben megérkeztek a gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyerekek, akiket a darab előtt Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese és szóvivője köszöntött, és mesélt nekik a Csajkovszkij-mű történetéről.

A gyönyörű díszlet ámulatba ejtette a gyerekeket, akiknek többsége még soha nem volt színházban, ráadásul a Diótörőt a világhírű balett művésszel, Aleszja Popovával a főszerepben láthatták a vendégek. Az előadás annyira tetszett a gyerekeknek, hogy a végén vastapssal és sikongatással fejezték ki örömüket.

Az életre szóló élmény megszervezésében óriási részt vállalt a Class FM, partnerek bevonásával megszervezték a gyerekek szállítását, az előadás végén pedig Garami Gábor műsorvezető vezetésével ajándékcsomagokat osztottak a gyerekeknek, és segítettek, hogy mindenki megtalálja a haza induló buszát.

Vissza