Hírek

Fáklyás váltófutás Sziget jegyért

2012.06.27.

A Korn, a The Killers, a Quimby és még sok más szuper banda ott lesz a Szigeten. Te tudod már, hogy navigálod be magad a koncertekre? Figyelj! Fektess be 225 forintot és játssz meg az Ötöslottón legalább egy számsort. Interneten vagy SMS-ben is megteheted, így a lottózót akár el is kerülheted. Regisztrálj a Lottóolimpiára a Szerencsejáték Zrt. honlapján (www.szerencsejatek.hu/lottoolimpia) vagy használd a Facebook fiókodat a facebook.com/lottoolimpia oldalon!

Fontos feltétel, hogy kizárólag nyeretlen Ötöslottó átvételi igazolással, a rajta lévő 20 jegyű azonosítószám megadásával indulhatsz a játékban. Miután vetted ezt az akadályt, már a küzdőtéren vagy, de az igazi erőpróba csak most következik. Nem érhet meglepetés, ha kened-vágod az olimpiák történetét. Az sem hátrány, ha lazán szétnézel a Szerencsejáték Zrt. honlapján, hogy csipetnyit képbe kerülj a játékokkal és egyéb hasznos infókkal. Ekkor ugyanis két kérdésre kell helyesen megfelelned. Nincs baj, ha elsőre kihagy a memóriád, kis kutakodással minden talány megfejthető.

Legfeljebb húsz Ötöslottó átvételi igazolást tölthetsz fel, de mindenki csak egyetlen nyereményt gyűjthet be a játék végén. Számíthatsz extra izgalmakra is. A Lottóolimpia minden napján 24 virtuális fáklyahordozó futhat a lánggal. Ez az elismerés nem igényel külön elme tréninget, a puszta szerencse révén érhet utol. A játék kezdetén találomra kiválasztott időpontokhoz legközelebb eső időintervallumban regisztráló játékos viheti ugyanis a fáklyát óránkénti váltással. Minden napra kisorsoljuk a nap fáklyahordozóját, aki egyben a nyereményt, vagyis a Sziget belépőt is bezsebeli.

A Lottóolimpián 10 fődíjat, azaz 10 darab páros „ottalvós” heti belépőjegyet, továbbá 100 darab napijegyet sorsolunk ki. A napijegyek szabadon felhasználható napokra érvényesek. A játékra július 2-án éjféltől július 15-én éjfélig lehet regisztrálni. A nyerteseket 2012. július 18-án közjegyző jelenlétében a Szerencsejáték Zrt. budapesti irodaházában, a X. Fehér út 10. szám alatt sorsoljuk ki. A nyertes-halászatra bárki benézhet. A szerencsés kisorsoltak névsorát 2012. július 19-én a www.szerencsejatek.hu oldalon, valamint 2012. július 20-án a Nemzeti Sporttal együtt megjelenő Sportfogadásban tesszük közzé.

A játék részleteiről a Szerencsejáték Zrt. honlapján (www.szerencsejatek.hu/lottoolimpia) és a facebook.com/lottoolimpia oldalon elérhető alkalmazás „Játékszabályzat” menüpontja alatt találtok további információt.

A Fair Play jegyében, az Ötöslottó játék minden vesztesének egy második esélyt adunk a nyerésre a Lottóolimpián, mert ez így sportszerű.

Vissza