Hírek

Fogyatékkal élő gyerekek karácsonyát tette boldogabbá a Szerencsejáték Zrt.

2013.12.13.

A Szerencsegyár idén a hatállomásos országjáró turnéja alatt közel 1700 gyereknek és fiatal felnőttnek csalt mosolyt az arcára. A jócselekedetben helyszínenként 10 foglalkozásvezető, a 6 színházi előadásban több mint 50 művész, 4 zenekar és a Szerencsejáték Zrt. 50 önkéntese vett részt.

Az 5 vidéki és a péntek 13-i budapesti záróeseményen informatikai- és fejlesztő eszközöket és játékokat adott át a szervező a helyi szervezeteknek. Társaságunk szakmai partnere a Marczibányi téri Művelődési Központ volt, az eseményekről pedig a Class FM műsorvezetői, Kiss Orsolya és Argyelán Krisztina tudósítottak.

A környékről érkező gyerekeknek és fiataloknak délelőtt színházi előadással, délután pedig táncházzal és kézműves foglalkozással kedveskedtek a szervezők.

„A Szerencsejáték Zrt. célja az idei programsorozattal is a társadalom érzékenyítése volt. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a fogyatékkal élő emberek is értékes tagjai társadalmunknak.” – mondta el Tulik Ágnes, a cég szóvivője.

Vissza