Hírek

Gazdára talált a két tablet

2014.07.08.

Ezzel összhangban a Szerencse Plusz akciók számára létrehozott www.szerencseplusz.hu microsite dizájnját is átalakította, illetve az átalakítás keretében mobiltelefonos és tablet felületekre is optimalizálta. Az akciók népszerűsítéséért a microsite-on egy nyereményjátékot szerveztek május 19. - június 20. között.

Az ügyességi játékban 3 egymást követő pályán lehetett pontokat gyűjteni a játékos által irányítható karakterrel. Az akció végén a regisztrált játékosok között a sorsolás a 20 éves mándoki Szűcs András és a 28 éves sárbogárdi Fésű Mártának kedvezett, ők nyerték a fekete, illetve fehér színű Samsung Galaxy Tab3 tabletet. András jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulja az informatika rejtelmeit, családi körben lottózik, de nagyon kedveli az interneten zajló nyereményjátékokat is. A mostani Samsung tablet az eddigi legnagyobb nyereménye, bár családtagjai és barátai is próbálták tőle elkérni, de eredeti tervei szerint mégis megtartja magának. András szerencseszáma a 14-es, mert kedvenc Forma 1-es versenyzőjének, Alonsonak a 14-es a rajtszáma.

A fekete Samsung tablet pedig Fésű Márta nyereménye lett. Márta éppen álláskeresésben van, szeretne állatkórházban elhelyezkedni, mert egyik végzettsége szerint állategészségügyi technikus. Szabadidejében nagy sikerrel hódol az internetes nyereményjátékoknak, és már nyert több szép pólót és egy videókamerát is a napokban.

Reméljük, mindkét nyertes nyerőszériája folytatódik, és még sok szép élményben lesz részük ezen a nyáron.

Vissza