Hírek

Hol a szelvény? Játékos keresgélés – értékes nyereményért

2012.04.12.

Mit tehet egy autószerelő, ha a zsúfolt munkanap közepén hasít belé a felismerés: nem emlékszik arra, hogy hová tette az aznap vásárolt lottószelvényét? Hiszen talán ezzel üthetné meg a mesés telitalálatot…! A történet bárkivel megeshet, így aki kedvet érez az új játék kipróbálásához, hasonló esetben felkészültebben vághat bele maga is a szelvényvadászatba, tudván, hogy ilyenkor minden tárgy alá érdemes benézni. A szelvény ugyanis ott lapulhat az újság vagy a vizespalack alatt, de még a lecserélt téli gumi mögött is.

A keresgélésért pontok is járnak: a legprofibb nyomozók, vagyis akik a legkevesebb tippből találják meg az aktuális történet főhősének szelvényét, magasabb pontszámot érnek el. A toplista az alkalmazáson keresztül folyamatosan nyomon követhető, a legjobb eredményekkel pedig nyereményjátékban is részt lehet venni. Egy forduló addig tart, amíg az Ötöslottón legalább 500 millió Ft összegű telitalálat születik. Ha ez teljesül, a játékban addig elért eredmények alapján a Top 90-be jutott játékosok között fordulónként 1 darab iPhone 4S típusú mobiltelefont sorsolunk.

A Szerencsejáték Zrt. egészen az év utolsó napjáig kéthetente új történettel „tartja edzésben” a játékosokat, érdemes tehát újra és újra ellátogatni a www.holaszelveny.hu vagy a http://www.facebook.com/szerencsejatek.zrt oldalakra!

A nyereményjátékban való részvételhez Facebook regisztráció szükséges!

Vissza