Hírek

Ideiglenesen szünetel az adatmódosítási lehetőség és a regisztráció a Szerencsejáték Zrt. weboldalain

2023.10.23.

A tippmixpro.hu oldal megújítása miatt több technikai változás is életbe lépett a nemzeti lottótársaság weboldalain, a tippmixpro.hu és a szerencsejatek.hu oldalakon. Előreláthatóan az új sportfogadási oldal elindításáig a felhasználók nem tudják módosítani adataikat, és a regisztrációval is várniuk kell.

A nemzeti lottótársaság hamarosan elindítja új sportfogadási oldalát. A megújulás során a szerencsejatek.hu, valamint a tippmixpro.hu oldalakon és a Játékoskártyánál a felhasználók - az új tippmixpro.hu oldal indulásáig - a korábbi regisztrációjuk során megadott adataikat nem tudják módosítani és új felhasználói fiókot sem tudnak létrehozni, ugyanis a regisztráció is szünetel a technikai előkészületek ideje alatt. A nemzeti lottótársaság ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy a sportfogadások, a számsorsjátékok és az e-sorsjegyek továbbra is elérhetőek, a ki- és befizetések október 24-én 22.00 óráig rendben zajlanak mindkét weboldalon.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint október 25-én 0:00-tól az új oldal elindításáig rendszerfrissítés miatt nem lesz elérhető a szerencsejatek.hu, valamint a tippmixpro.hu oldal sem, továbbá a weboldalakon a rendszerfrissítés kezdete előtt, vagyis október 24-én, 22:00-tól az új oldal elindulásáig a nyereménykifizetés kezdeményezése is szünetel.

A tippmixpro.hu oldal megújulásának részeként az online felhasználói fiókkal rendelkező játékosoknak korábban már dönteniük kellett arról, hogy egyenlegüket milyen arányban kívánják szétosztani a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu oldalak között, amelyek a megújulással egyidőben különválnak. Az egyenleg szétosztására a sportfogadási oldal indulásakor kerül majd sor a korábban beállított, illetve a játékos által módosított arány szerint.

A Szerencsejáték Zrt. januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a jövőben a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja. Az új TippmixPro online sportfogadási oldal számos új funkcióval örvendezteti meg a játékosokat, köztük a fogadást támogató betbuilder, vagy az azonnali kifizetés lehetősége.

A megújulás a fogadási lehetőségeket is jelentősen bővíti, az eseménykínálat többszörösére bővül, és csak ezen az oldalon lehet legálisan fogadni a magyar látvány csapatsportok, mint a foci, a kézi-, a röp- és a kosárlabda, vagy a jégkorong mérkőzésekre.

A TippmixPro megújulásával kapcsolatban a Szerencsejáték Zrt. folyamatos tájékoztatást biztosít a társaság és a TippmixPro közösségi média felületein.

Vissza