Hírek

Irány London az 55 éves Ötöslottóval!

2012.03.06.

Szinte nincs olyan, aki ne ismerné az Ötöslottót, a játék az elmúlt több mint fél évszázadban szinte családtaggá vált: jeles dátumokkal, öröklött szerencseszámokkal kísértjük hétről hétre a szerencsét. Hogyan is ünnepelhetnénk másként egy ilyen közeli ismerős születésnapját, mint egy különleges négyhetes akcióval – sőt, hogy az izgalmat fokozzuk, egy másik jeles eseménnyel, a 2012-es Olimpiával összekötve?

Vegyen részt Ön is az akcióban!

Játsszon március 4. és 31. között egyhetes, legalább 6 darab alapjátékot tartalmazó (normál vagy kombinációs) Ötöslottót, gyűjtse össze az átvételi igazolásokat legalább 5400 forint értékben (amely összegbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), és küldje be őket a pályázási feltételeknek megfelelően, hogy esélye legyen a nagyszerű nyereményekre!

Az érvényes pályázatot beküldők között 10 db, egyenként kétszemélyes, egyhetes utazást sorsolunk ki a Nyári Olimpiai Játékokra Londonba, 200 000 forint költőpénzzel. További nyereményként 20 db, egyenként 1 millió forintos pénznyeremény is gazdára talál.

Utazzon az Olimpiára a születésnapját ünneplő Ötöslottóval, és szurkoljon legjobbjainknak a helyszínen!

Részletekért kattintson ide!

Vissza