Hírek

Jelentkezett a Hatoslottó milliárdos nyertese

2012.06.20.

Május 20-án, a vasárnapi ebéd közben valószínűleg még nem sejtette játékosunk, hogy néhány órával később, a Hatoslottó sorsolás végére milliárdos lesz. A szerencse azonban mellé állt, és közel másfél milliárd forinttal tette gazdagabbá ezen a napsütéses tavaszi napon. A nagynyertesekről nem tudhatunk sokat, hiszen a Szerencsejáték Zrt. óvja, védi játékosai adatait, és a saját biztonságuk érdekében gondosan őrzi az anonimitásukat. Emiatt semmilyen személyes adatot nem adhatunk a 20. heti Hatoslottó jackpot nyerteséről sem, aki 1 milliárd 491 millió forintot nyert, de néhány apró érdekességet elárult magáról.

Lássuk, hogy néz ki egy lottó-milliárdos? Mi a kedvenc étele? Mit csinál szabadidejében?

Hatoslottó nyertesünk közel 25 éve hűséges játékosunk, és más játékot nem játszik a Hatoslottón kívül. Hisz a szerencsében - és milyen igaza van, hiszen ennek köszönheti a milliárdos nyereményt is. Kedvence a sztrapacska és a száraz vörösbor, ez utóbbiból egy pohárnyival ünnepelt, amikor megtudta, övé a főnyeremény. A jelenlegi életformáját nem szeretné teljesen feladni, valószínűleg megtartja a munkáját, és Magyarországról sem szándékozik elköltözni. Több terve is van, hogy mire szeretné fordítani ezt a hatalmas összeget, ehhez talán majd pénzügyi tanácsadó segítségét is kéri. Szereti a focit, és szívesen foglalkozik növényekkel a szabadidejében.

A főnyereményének köszönhetően valószínűleg sok régi vágyát és kívánságát teljesítheti, ő mégis azt mondta, az egészség a legfontosabb. Ebben nem tudunk vele vitatkozni, csak gratulálhatunk nem mindennapi nyereményéhez.

Vissza