Hírek

Kevésbé szerencsés születési dátum

2015.09.16.

A 81 éves férfi már 10 éve minden héten megjátssza a saját és öt testvére születési évszámát. Többször volt mát kettes és hármas találata, ami mindig türelemre és kitartásra ösztönözte. Fontos heti programja, hogy minden pénteken elsétáljon a postára és játékba küldje a hat születési évszámot. Így volt ez egy augusztusi hétvégén is. Ahogy nézte vasárnap a sorsolást, alig hitt a szemének, ugyanis öt találata lett, de a hatodik szám, a saját születési évszáma nem hozta meg a várva várt szerencsét. Azonban így sem búslakodik, nagyon boldog a közel félmillió forintnyi nyereménnyel, melyet szétosztott hét unokája között, és egy keveset megtartott magának a fűtésszámlára.

A kabalaként őrzött segédszelvény

De a történet itt nem ér véget! Ugyanis egyik öccse is több éve pontosan ugyanazt a hat születési évszámot játssza meg, nem minden hétvégén, hanem csak olyankor, ha az útjába kerül egy lottózó vagy a posta. Szerencsés játékosunk viszont nem merte eddig felhívni az öccsét, aki elég heves természetű, hogy rákérdezzen, feladta-e azon a héten a szelvényét, mert aggódik, hogy a hirtelen természete miatt nehogy rosszul legyen, ha esetleg azon a héten nem játszotta meg a megszokott számokat.

Játékosunk megígérte, hogy hétvégén feltétlen meglátogatja testvérét, rákérdez a szelvényére, és az eredményről tájékoztat minket is, hogy megtudjuk, két szerencsés nyertes van-e a családjában.

Tehát a folytatás következik…

Vissza